Андрій Купцов: "Не змогли знешкодити бразильців"

994 04.04 2014   20:31
Фото - fckarpaty.lviv.ua

Попри те, що «Карпати» повели в рахунку, втримати позитивний для себе результат їм не вдалося. Про причини поразки розповів керманич карпатівської «молодіжки» Андрій Купцов.

– Ви дуже серйозно готувалися до цієї гри. Приїхали до Донецька заздалегідь, провели тренування. Але, схоже, не вгадали із складом суперника...

– Так. Справа в тому, що до цього за молодіжку «Шахтаря» грали одній й ті ж виконавці. Ми десь чекали на зміни, думали, що Степаненко може грати, адже він пропускав матч основи, очікували побачити в старті Шиндера. А от два бразильці стали для нас сюрпризом. Зрештою, вони внесли свою лепту в перемогу «Шахтаря». Показали свою майстерність, що в підсумку переросло у три очки. Але слід визнати, що ці м’ячі забивалися без нашої допомоги.

– Під час двох перших голів, захисники «Карпат» могли завадити клопотам...

– Ми самі собі голи привезли. Після того як повели в рахунку треба було взяти м’яча під контроль, тримати нитку гри в своїх руках. Треба було зробити акцент на простір, адже можна було передбачити, що «Шахтар» спробує відігратися. Ми ж по суті розв’язали руки бразильцям, які почали грати вільно, у них багато виходило. Практично уся гострота йшла від них. А у нас не знайшлося гравця, який би зіграв проти них щільно, не дав би їм розвернутися, який би їх знешкодив. Правда, у другому таймі я залишився задоволеним діями Савченка. Так, він помилився, коли нам забивали третій гол, але це можна зрозуміти, адже він тільки почав відновлюватися від травми.

– Які плани на найближче майбутнє?

– Після повернення до Львова проведемо реабілітацію, а вже в понеділок почнемо готуватися до матчу проти київського «Динамо».

Популярные новости