Махаре Ахалая: "Тренери сказали, щоб я бив пенальті"

1352 04.04 2013   15:52

Останнім часом молодіжній команді «Карпат» щастило – у трьох матчах поспіль судді призначали у ворота їхніх суперників пенальті. Але реалізація наших хлопців підводила – Арман Кен Елла та Володимир Костевич свої шанси не використали. Коли ж в останньому турі, суддя призначив пенальті у ворота донецького «Шахтаря», до м’яча підійшов атакувальний хавбек Махаре Ахалая – 20-річний півзахисник молодіжки, для якого цей поєдинок став третім за «зелено-білих». І впевнено розвів воротаря та круглого по різних кутах.

«З «Шахтарем» ми грали на штучному полі. Я б не сказав, що нам було важко, адже ми провели там кілька тренувань. Важко грати було через погоду, яка справді заважала. Перед грою тренери сказали мені, що коли суддя призначить пенальті, а я буду на полі, то щоб йшов бити. Так все і сталося. Я був впевнений, що не схиблю. Взагалі, на тренуваннях багато гравців пробували бити. Індивідуально я над одинадцятиметровими не працював».

«У мене українське громадянство, хоч я приїхав з Грузії, коли запросили мене на перегляд. У Львові мені дуже подобається. Приємно спілкуватися з людьми, вони дуже приємні. При нагоді спілкуюся також з Леваном Кенією та Муртазом Даушвілі, але бачуся з ними не часто. Ми ж тренуємося в різних командах. Звичайно, я мрію про те, що з часом зможу потрапити в основу».

Популярные новости