Андрій Купцов: "Програємо лише тоді, коли самі собі привозимо голи"

1067 03.05 2014   22:46
Фото - fckarpaty.lviv.ua

Після гостьової поразки від «Дніпра», керманич молодіжного складу «Карпат» Андрій Купцов поділився з Інформаційним центром клубу своїми враженнями від гри.

«Готуючись до матчу з «Дніпром», ми ретельно вивчили свого суперника і акцентували увагу своїх гравців на тому, що головне, не дати дніпрянам проводити стрімкі контратаки – це їхня улюблена манера гри. Установку на гру хлопці ретельно виконували упродовж 75 хвилин матчу – до цього моменту дніпропетровцям поблизу наших воріт не вдалося створити жодного небезпечного моменту.

Але на 75-й хвилині після того, як ми подали кутовий, супернику таки вдалося провести швидку контратаку, яка закінчилася голом у наші ворота. В принципі, у тому епізоді ми не мали пропускати. Адже гравцю «Дніпра», який отримав м’яч, протидіяли двоє наших захисників, однак за рахунок індивідуальної майстерності той зумів їх обіграти і пробити по воротах з близької відстані.

Пропустивши гол, ми були змушені йти вперед достатньо великими силами, що природно призводило до оголення тилів, чим непогано користувалися дніпропетровці. Втім, пропустили ми не після контратак, а з пенальті. Не хочу говорити про суддівство, для цього є відповідні органи, але я не зовсім згідний з першим призначеним у наші ворота пенальті. Сергійчук після гри сказав мені, що м’яч влучив йому не в руку, а в груди, але ж з суддями сперечатися все одно, що... Що ж до другого пенальті, то тут ніяких претензій бути не може.

Дуже прикро програвати такі матчі. Той, хто не бачив гру, може сказати, а про що тут взагалі можна говорити, коли рахунок 3:0. Але в тому то й справа, що гра була абсолютно рівною і рахунок, на мою думку, аж ніяк не відповідає тому, що відбувалося на полі. Я по завершенні гри так і сказав своїм хлопцям, що ми програємо лише тоді, коли самі собі привозимо голи. Що ж будемо працювати над тим, щоб у майбутньому цього не було», – підсумував Андрій Сергійович.

Популярные новости