Андрій Запорожан: "Вважаю, що ми заслужили цю нічию в основний час"

1410 27.09 2013   09:23
Фото - pfcalexandria.com.ua

Після матчу проти «Металіста» капітан ПФК «Олександрія», автор красеня–голу Андрій Запорожан дав інтерв’ю представнику прес–служби.

- Андрію, скажи, будь ласка, які емоції ти відчував від гри?

- Вийшла хороша гра. Я вважаю, що ми заслужили цю нічию в основний час з лідером чемпіонату Прем’єр–ліги, а от в додаткових екстра–таймах нам дещо не вистачило сил та концентрації уваги, тому і пропустили непотрібні голи. «Металіст» дуже технічна і більш майстерніша команда, проти якої, тяжко грати першим номером.

- Як ти думаєш, харків’яни вишли на поле, так би мовити «з перемогою в кишені» і хотіли переграти вас на класі?

- Я вважаю, що у слобожан була присутня недооцінка суперника та й поле було в’язке, що не дозволяло їм грати в швидкий футбол, в який «Металіст» звик грати і це було нам «на руку».

- Які емоції тебе переповнювали після забитого голу?

- Звісно, лише тільки щастя. Я не очікував що м’яч влучить точнісінько в дев’ятку, просто виконував настанову головного тренера Володимира Шарана - побільше пробивати по воротах суперника.

- Вже в неділю виїздна гра в рамках чемпіонату «FAVBET – Ліга 1». Як ти вважаєш, твої колеги зможуть відновитися до зустрічі фізично та психологічно?

- На мою думку, гра буде така ж напружена як із «Металістом». Рахую, що «Десна» буде грати від оборони та на контратаках. Але ми здатні дати їм справжній бій та привезти додому 3 очки.

- На матчі були присутні майже п’ять тисяч вболівальників. Відчувалася різниця між підтримкою в кубковому протистоянні та матчами, які проходить в рамках чемпіонату першої ліги?

- Хочу виказати слова подяки всім тим, хто приходить нас підтримати, це для нас є додатковим стимулом. Було приємно, те що в кінці матчу нас проводжали оплесками та гучними вигуками – «Молодці!». Хотілося б, щоб така кількість була присутня на кожному матчі, адже ми граємо лише для вболівальників. Разом і до кінця!

Популярные новости