Василь Івегеш: "Хочеться побачити в Тернополі гранда українського футболу"

968 23.01 2014   00:16
Фото - fc.ternopil.ua

23 січня, ФК "Тернопіль" дізнається свого суперника на стадії 1/4 фіналу Кубка України з футболу. Для муніципальної команди це є найвище досягнення в історії клубу, втім за словами наставника команди Василя Івегеша "жовто-блакитні" знову розраховують створити у місті свято футболу.

- Ми вже горді, що дійшли до стадії чвертьфіналу. Для нас це найвище досягнення. Звичайно ми розуміємо, що не можемо обирати далі суперника, і чи ми будемо грати дома, чи доведеться все ж на виїзді – ми готові не бути хлопчиками для биття і спробувати дати бій будь-якому супернику.

Щодо особистих очікувань від жеребкування – я це казав раніше, і повторюсь знову – звичайно хочеться в Тернополі побачити гранда українського футболу. Хочемо знову створити то свято футболу, яке було у матчі з "Ворсклою". Адже згадайте як тоді було – фактично повний стадіон, шалена підтримка, виконання гімну, аж до сліз на очах.. Ми тоді посприяли побачити футбольний матч безкоштовно по заявках цілому ряду навчальних закладів – були педліцеїсти, підволочиська школа-інтернат та інші..

Якщо ж цього разу потрапимо на гранда – спробуємо зробити у цьому напрямку ще більше для того, щоб наш поєдинок побачили на основі заявок цілий ряд спортивних шкіл міста та області, і на стадіоні вже не пустувало жодне місце. Думаю це важливо для всіх. Однак повторюсь, обирати ми не можемо і будемо грати з будь-яким суперником.

Популярные новости