Олександр Гладкий: "Отримав вказівку оживити гру"

1278 18.04 2013   10:11

Коли після першого тайму рахунок був 2:0 на користь «Шахтаря» Ніколай Костов вирішив підсилити атаку і випустив двох форвардів. Вони й створили єдиний гол для «Карпат» у цій грі – Гладкий заробив пенальті, а Зеньов його реалізував... Після матчу Сашко розповів про своє бачення подій у цій грі.

– Команда зараз перебуває не в кращому стані, ми розстроєні через негативний для нас результат. Звичайно, ми знали, з ким доведеться грати, але не боялися «Шахтар».

– Якими були вказівки від Тренера перед твоїм виходом на поле?

– Слід було оживити гру команди в атаці, пресингувати суперника на їхній половині поля. Щось з цього і вдалося втілити в життя.

– Розкажи про епізод з пенальті.

– Кенія продерся до штрафного, обіграв воротаря і підсік м’яча на мене. Але пробити не вдалося, бо хтось штовхнув мене у спину. Відповідно, суддя призначив пенальті, який здорово використав Зеньов.

– З Кубком прощаємося, на носі київський «Арсенал»...

– Наша команда добре готова у фізичному плані, з цим проблем не буде. Зараз, з Донецька, летимо у Київ, де й будемо готуватися до матчу проти «Арсенала». Тренери підготують нам нарізку сильних і слабких сторін нашого суперника, тож ми зможемо повноцінно підготуватися до цієї гри.

Популярные новости