Валерій Іващенко: "Президент усім пообіцяв пиво"

500 27.09 2023   20:17
Віктор Перегняк

Головний тренер "Оболоні" Валерій Іващенко прокоментував перемогу пивоварів над "Динамо" (1:0) в 1/8 фіналу Кубка України.

— Що тут коментувати — не щодня обігруєш "Динамо". Це еліта українського футболу. Сказав гравцям нашої команди перед матчем, що сьогодні вони можуть потрапити в історію. Адже "Оболонь" ще ніколи не виходила до чвертьфіналу Кубка України. У підсумку, хлопці вони вписали свої імена в історію, з чим я їх щойно привітав. І вони заслужили ці позитивні емоції. Але вже з завтрашнього дня треба переключатися на підготовку до матчів чемпіонату. Вітаю всіх, хто за на сьогодні вболівав!

У першому таймі в нас теж було чимало моментів, які треба було реалізовувати. Але головне, що ми, нарешті, забили цей непростий, але важливий м’яч. Сподіваюся, це послужить нам імпульсом на наступні матчі. Завжди головне вірити в обрану стратегію, напрямок. І голи прийдуть. Моменти в нас є, не вистачає реалізації. Будемо над цим працювати.

— У роздягальню після матчу заходив президент "Оболоні". Що він сказав команді?

— Усім пообіцяв пиво. (Сміється). Але якщо серйозно, президент клубу завжди допомагає команді, допомагає всім, чим може.

— Кого хотіли б отримати в суперники у чвертьфіналі Кубка України?

— Щойно підійшов один із уболівальників і сказав, що тепер черга за "Шахтарем". Але хто попадеться, той попадеться. З будь-яким суперником треба грати. Якщо ми хочемо прагнути до позитивного результату, нам має бути все одно, з ким грати. Тим паче, ми виступаємо в Прем’єр-лізі й повинні їй відповідати.

Читайте также: Кубок Украины. "Оболонь" – "Динамо" 1:0. Видеообзор матча

Источник: Dynamo.kiev.ua
Популярные новости