Іван Надєїн: "Трансляцію матчу із "Шахтарем" ми не окупили"

432 27.09 2023   17:00
"Верес"

Президент "Вереса" Іван Надєїн розповів, чи задоволений він показниками трансляції матчу 1/8 фіналу Кубка України проти "Шахтаря" (0:3).

Хотів почати з вчорашньої трансляції. Ви здобули десь орієнтовно дві тисячі підписників. Чи задоволені такими результатами?

– Добре, що пару тисяч – для нас цей результат був би нормальним, 10 тисяч було б взагалі супер. Тому десь так, посерединці, плюс мінус. Для першого початку, привчити аудиторію, бо, скажімо так, десь нерозуміння є. Нічого, цей шлях не швидкий, цей шлях довгий, шлях до платного футболу. Як для першого кроку, вважаю, позитивно. Трансляція була високої якості.

– А якщо не секрет, скільки ви витратили на її виробництво?

- На виробництво ми витратили більше ніж 100 тисяч гривень. Не хотів би називати конкретну суму, бо не пам'ятаю, чи в нас є комерційна угода. Скажемо так, трансляцію ми не окупили, безперечно. Все-таки 35 грн – це ж за вирахуванням податків і послуг ютубу. Подивимося, скільки буде по факту.

Була ще історія з піратською трансляцією, яка тривала паралельно. Чи боролися ви якось з нею?

– Боролися, пробували страйкувати, щось закидували – теж досвід. Я так розумію, до кінця її не змогли потушити. Але головне, що на наступних будемо теж максимально оперативно вибивати такі піратські [трансляції]. Ну вони є й у MEGOGO, піратський ринок навіть є на безплатних трансляціях, що найцікавіше, - сказав Надєїн у коментарі Tribuna.

"Верес" транслював матч на власному ютуб-каналі. Його можна було переглянути, ставши спонсором каналу за 35 гривень на місяць.

 

Читай також: Артем Бондаренко: "Цілі "Шахтаря" – виграти чемпіонат і Кубок України"
Популярные новости