Джихад Бізімана: "Чорноморець", як і "Кривбас", знаходіться у хорошій формі. Буде цікаво"

400 27.09 2023   10:10
"Кривбас"

Півзахисник криворізького "Кривбасу" Джихад Бізімана – про підготовку до виїзного матчу 1/8 фіналі Кубка України проти одеського "Чорноморця".

Читайте также: "Черноморец" – "Кривбасс". Анонс и прогноз матча

- Джихаде, тільки декілька днів минуло після гри з "Ворсклою". Як почуваєте себе фізично наразі перед "Чорноморцем"?

- Для нас це не є проблемою. Ми готові, як фізично, так і емоційно. Так, короткий проміжок між двома матчами, але команда на позитиві та у доброму гуморі готується до гри в Одесі. Ми не розслабляємось. Команда мотивована та сконцентрована на прийдешньому матчі. Налаштовані і далі демонструвати позитивні результати. Дуже хочемо посісти якомога вище місце у чемпіонаті та пройти якомога далі у Кубку України.

- Підготовка до матчу у Кубку України якось відрізняється від підготовки до гри УПЛ?

- Готуємось, як і на матч чемпіонату. Для нас це також важлива гра. І я бачив настрій хлопців на тренуванні: як кожен налаштований та сфокусований. Поєдинок для "Кривбасу" не менш важливий, ніж в УПЛ, про що нам також сказав і головний тренер, Юрій Вернидуб.

- Як можеш охарактеризувати майбутнього суперника?

- Не можу багато сказати про "Чорноморець", але я дивився їх останній матч у чемпіонаті. Дійсно, вони зіграли потужно та впевнено перемогли "Олександрію". Для нас це буде цікава зустріч, тому ще вони, як і "Кривбас", знаходяться у хорошій формі.

- Щодо твоєї адаптації у "Кривбас". Чи все гаразд?

- У Кривому Розі я вже два місяці. Повністю адаптувався у новій команді, почуваю себе тут добре. Кожен в команді мені допомагає, але, звісно, більше часу я проводжу з іншими африканськими футболістами "Кривбасу". Чудовий червоно-білий колектив, чудова атмосфера – це все відображається на наших результатах, - приводить слова Бізімани прес-служба криворіжців. 

Популярные новости