Олег Собуцький: "Квитки на матч із "Динамо" були розпродані менше ніж за годину"

1124 20.04 2021   15:22

Засновник "Агробізнесу" Олег Собуцький розповів про ажіотаж навколо півфіналу Кубка України з "Динамо", який відбудеться 21 квітня (початок о 16:00).

"Для "Агробізнеса" зіграти проти уславленого "Динамо" – справжній виклик. – Ми лише робимо перші кроки, пройшовши за п’ять років шлях від чемпіонату області і аматорської першості до першої ліги. Все намагаємося робити поступово: розвиваємо дитячо-юнацьку школу, зводимо клубну інфраструктуру, маємо в планах реконструкцію стадіону "Юність". Врешті, ставимо амбітні завдання і перед головною командою, а це вихід до Прем’єр-ліги. У нас чудовий дружній колектив, всі підтримують один одного, намагаємося разом долати будь-які труднощі.

Хотіли провести матч проти "Динамо" в Волочиську на рідній арені, але наразі вона не відповідає вимогам УАФ. Тому перенесли гру в Тернопіль, до якого від Волочиська близько 40 кілометрів. Впевнений, якби не пандемія і обмеження по продажу квитків, на Міському стадіоні не було б вільних місць. Ажіотаж навколо гри просто шалений, на клубну адресу приходять тисячі заявок. Сподівалися, що буде дозвіл на 50% місць, але в підсумку дозволили лише 25%. Це 3800 квитків, що зовсім небагато. Але позитивним є сам факт, що після перерви футбол відбудеться за присутності глядачів".

Що цікаво, до понеділка квитків не було у вільному продажі. Керівництво "Агробізнеса" вчинило благородний крок, безкоштовно роздаючи вхідні пропуски учасникам АТО та медикам за надісланими від відповідних установ запитами. Ті квитки, які залишилися, в понеділок вранці були виставлені на продаж в Інтернеті, і менше ніж за годину були розпродані. Свою квоту отримали і вболівальники "Динамо", їх на гостьовому секторі очікується близько сотні", - сказав Собуцький, якого цитує офіційний сайт "Агробізнесу".

Читайте также: Беседин: "Агробизнес" выбил "Шахтер", мы учимся на чужих ошибках"

Популярные новости