Володимир Шаран: "При жеребкуванні нам завжди попадається "Динамо". Можливо, хоч цього року буде не так"

1196 03.03 2021   23:08
Фото - Ольги Щербицкой

Головний тренер "Олександрії" Володимир Шаран прокоментував вихід своєї команди до півфіналу Кубку України.

- В кубкових поєдинках проявляється характер та бійцівські якості, воля до перемоги і терпіння. Коли команда залишилась у десятьох, дуже важко було протидіяти такій хорошій команді, як "Дніпро-1". Після зимової перерви це вже зовсім інша команда, ніж та, яку ми вдома перемогли 4:1. Сьогодні була рівна гра, але після того, як вилучили нашого гравця, територію ми віддали супернику. Але стовідсоткових моментів я не пам’ятаю. Вони були ще за рівних складах, коли Паньків виручив двічі.

Це дуже важлива для нас перемога в психологічному плані, враховуючи поразку від "Ворскли". Ми непогано виглядали, хоча я і переживав за фізичний стан. Але хлопці витерпіли, незважаючи на те, що не було Ковальця. Це основний гравець нашої команди. Хлопці згуртувались і показали, що ми дійсно колектив, за що я їм дуже вдячний. Також вдячний нашому президенту.

- Ви готувались до серії пенальті?

- Звичайно, ми завжди за день до матчу в кубкових поєдинках тренуємо 11-метрові. Вчора, незважаючи на холодну погоду в Олександрії, ми відпрацьовували стандартні положення і кожен пробивав 11-метрові. Причому вчора не забивали деякі із тих, хто забив сьогодні. Наприклад Бондаренко. Молодець.

Читайте также: Кубок Украины. "Днепр-1" - "Александрия" 1:1, пен. - 3:4. Видеообзор матча

- Якого суперника хочете бачити в півфіналі?

- Не хочу загадувати. Нам, як правило, попадається "Динамо". Думаю, можливо хоч цього року – не "Динамо".

- 8 березня "Олександрія" знову зіграє із "Дніпром-1". Ці поєдинки будуть схожими?

- Важко сказати, хто зможе прийняти участь. У нас така команда, якщо хтось випадає, відразу міняється картинка. Випав Ковалець і конструктиву не було. Кирило може зачепитись за м’яч, притримати. Саме цього і не вистачало в атаці. А в плані захисту у мене претензій немає, хлопці віддавали всі сили і грали, як могли. І молоді вийшли – Мельник, Мірошниченко грав не на своїй позиції.

Популярные новости