Руслан Костишин: "Я не можу зрозуміти, чому мені дали червону картку"

1994 03.03 2021   20:50
ФК "Колос"

Головний тренер "Колосу" Руслан Костишин прокоментував результат чвертьфінального матчу Кубка України проти "Динамо". Нагадаємо, основний і додатковий час матчу завершилися внічию (0:0), а в серії пенальті сильнішими виявилися динамівці.

- Пенальті – це таке діло. Одразу згадали матч, коли Террі не забив пенальті в фіналі Ліги чемпіонів, і "Челсі" не виграв. А своїм капітаном можу тільки гордитися, що не побоявся бити пенальті після того, як не забив гол. Це приклад капітанської мужності.

- Могли б повірити два роки тому, що "Динамо" на "Олімпійському" на завдасть вам жодного удару в площину воріт за цілий тайм?

- Мені сподобалося, як грала команда, але могли би бути більш успішними в атаці. Хочу, користуючись моментом, сказати щодо матчу з "Рухом". Там куча моментів. І я хочу захистити свою команду. Гравцеві ногу відривають – і нічого, суддя мовчить. В нас немає покровителів у ЗМІ, немає друзів-кореспондентів, каналів, які повністю захищають "Колос". Після цього матчу на "Колос" вилилося дуже багато. Так не повинно бути, треба спочатку відео подивитися. В нас більше претензій, чим в "Руха". А моя команда сьогодні молодці.

-Як сьогоднішнє суддівство вам? Згодні з тим, що вас вилучили?

Читайте также: Арбитр Шурман удалил наставника "Колоса" Руслана Костышина в матче с "Динамо"

-Я не бачив відео. Це емоції. Я не можу зрозуміти, чому мені дали червону. Мені мали давати жовту картку. Побачу відео – скажу, що там було.

Популярные новости