Олександр Чижевський: "Зможемо протиставити "Шахтарю" ігрову дисципліну і бажання футболістів"

846 02.03 2021   19:52
Денис Руденко, Footboom

Уже завтра відбудуться поєдинки 1/4 фіналу Кубка України. Головний тренер "Агробізнесу" Олександр Чижевський, а також гравці Артур Думанюк і Ігор Курило в інтерв'ю Футбол NEWS розповіли про настрій команди перед матчем з донеччанами.

"Я розумію, що тільки два дні тому тренувалися при +20 градусах. Зараз десь +1 градус тепла. Гравці повинні пристосуватися до таких умов і до якості поля. Зараз важко щось говорити. Гра все покаже. Проти Шахтаря команду не треба налаштовувати, у кожного буде шанс проявити себе на тлі такої команди як Шахтар. Ми зможемо протиставити супернику ігрову дисципліну і бажання футболістів", - заявив Чижевський.

"Ми очікуємо від суперника агресивних дій на футбольному полі. Вони будуть налаштовуватися тільки на перемогу. Знаю, що нам буде важко. Зі свого боку ми готові продемонструвати свої бійцівські якості", - сказав Думанюк.

"Ми хочемо показати хороший і змістовний футбол. Не тільки сидіти в штрафному майданчику і чекати фінального свистка. Постараємося показати свою силу. Багато наших уболівальників з Волочиська приїде підтримати нас і ми хочемо спробувати створити для них чудо", - додав у свою чергу Курило.

Читайте также: Давид Хочолава: "Агробизнес" - хорошая команда, идет на первом месте. Легкой прогулки не будет"
Популярные новости