Олександр Чижевський: "Багато футболістів бачать емблему "Шахтаря" і вже можуть не виходити з роздягальні на поле"

1246 02.03 2021   10:39
Фото - Денис Руденко, Footboom

Головний тренер "Агробізнесу" Олександр Чижевський поділився думкою перед матчем 1/4 фіналу Кубка України проти "Шахтаря". Гра, нагадаємо, відбудеться 3 березня, початок - о 19:00.

"Емблема "Шахтаря" й "Динамо" впливає. Наші футболісти - мало хто грав проти "Шахтаря". Тому важлива психологія футболістів, наскільки вони будуть стійкими. Багато футболістів бачать емблему "Шахтаря" і вже можуть не виходити з роздягальні на поле.

Ми будемо намагатися налаштувати їх так, що проти будь-якої команди можна грати, будь-яку команду можна обіграти. Ми прилетіли тільки вночі зі зборів, виникає проблема - де тренуватися. Проведемо тренування на штучному майданчику, також нам надають зелене поле стадіону Лобановського. Передматчеве тренування, а в середу - в бій.

Тут не вгадаєш, хто проти нас вийде, тому що в "Шахтаря" два повноцінні склади. Передбачати, хто вийде в середу дуже складно. 50% можеш вгадати, а 50% - ні. Але "Шахтар" все одно не відходить від свого стилю гри.

Хто б не вийшов - нам потрібно дивитися на свою гру. Якщо ми будемо підлаштовуватися і боятися, як би нам відбитися, - я не хочу грати в такий футбол. Хочу, щоб наша команда грала в свій футбол. Гірники прекрасно розуміють, що грають з командою рангом нижче, що у них немає права оступитися, їх не зрозуміють.

Це клуб з великим ім'ям. А на нас результат не тисне. Буде позитивний - будемо на вершині", - сказав Чижевський в ефірі телеканалів "Футбол".

Читайте также: Олександр Чижевський: "Зробимо все, щоб гідно виглядати на фоні "Шахтаря"

Популярные новости