Олександр Чижевський: "Випала найсильніша команда, яка могла тільки бути"

2010 18.12 2020   23:19
Денис Руденко, Footboom

Головний тренер ФК Агробізнес поділився враженнями від жеребкування 1/4 фіналу, яке визначило у суперники Агробізнеса чинного чемпіона України та діючого учасника Ліги Європи - донецький Шахтар.

- Випала для нас найсильніша команда, яка могла тільки бути. Найсильніша в Україні на даний момент. Як по грі, так по комплектації, по інфраструктурі і так далі. В ній зібрані найкращі футболісти, які виступають в Україні. Команда показує агресивний, комбінаційний, технічний футбол... Десь до схожого футболу ми прагнемо у своєму розвитку.

Тим більше цікаво буде нашій команді перевірити себе на фоні одного з лідерів українського чемпіонату. Зрозуміти свої можливості. Відчути, ЩО ми можемо. Чи готові боротися з найкращими командами Прем'єр-ліги, у яку прагнемо пробитися у наступному сезоні.

У міжсезоння, зрозуміло, підготовка до сезону буде відбуватися під чемпіонат Першої ліги, у якому в нас стоять важливі завдання. До матчу з Шахтарем готуватимемось безпосередньо перед поєдинком. В лютому вже буде більше свіжої інформації, в тому числі після матчів Ліги Європи, в яких зіграє донецька команда. На основі цього будуватимемо нашу гру проти українського чемпіона в Кубку України. Нам вже немає що губити на цьому етапі. Є бажання показати хорошу гру і перевірити можливості своїх гравців.

Читайте также: Олександр Чижевський та Юрій Максимов - про матч "Агробізнес" - "Ворскла" (Відео)

Радує те, що у наших гравців буде шанс проявити себе у відповідальному поєдинку, до якого буде прикуто багато уваги.

Популярные новости