Руслан Костишин: "Коли до "Прикарпаття" приїжджає команда вища за рангом, вони завжди дають бій"

2482 30.09 2020   23:11
Фото - "Шахтер"

Головний тренер "Колосу" Руслан Костишин поділився своїми враженнями після кубкового матчу проти "Прикарпаття":

"Асоціації з Хорватією немає, тут хоча б м’яч котився і можна було грати у футбол. До тих людей, хто готував це поле, намає запитань, тому що вода не стояла. Гра важка, але ви розумієте – міняються тренери, міняються роки, а коли до "Прикарпаття" приїжджає команда вища за рангом, вони завжди дають такий бій, і тут завжди важко виграти.

Якщо по грі, то ми почали переважати "Прикарпаття", коли у них закінчилися сили. Фізично ми виглядали переконливіше, і у кінці володіли вже перевагою солідною. У першому таймі вони гарно чинили опір, тож це похвала футболістам "Прикарпаття". А ми будь-якій перемозі радіємо – було важко, але це ж Кубок. І я хочу похвалити своїх хлопців за відношення. Не дивлячись на важкий графік, вони сьогодні демонстрували хороший рух в першу чергу. Я задоволений. "Прикарпаття" – молодці, а мої футболісти найкращі.

Вболівальники на трибунах – це завжди відчувається. Будь-який кутовий – і чуємо гул глядачів. Це ж агресія, вболівальник гонить свою команду вперед. Ми також зараз граємо у Ковалівці з вболівальниками, і це зовсім інша справа", – цитує керманича "Колосу" офіційний сайт клубу.

Читайте также: Катастрофа і неподобство. Сергій Шебек - про суддівство матчу "Волинь" - "Прикарпаття"

Популярные новости