Анатолій Демяненко: "Не знаю хто виграє, але гра буде цікавою" (Фото)

2354 16.04 2013   14:52
Фото - fcvolyn.net

Сьогодні вранці на стадіоні ДЮФШ «Волинь» відбулося відкрите тренування «Волині» перед завтрашнім чвертьфінальним поєдинком Кубка України із дніпропетровським «Дніпром». Гравці і тренери готувалися до гри у доброму настрої, жартували і раділи візиту журналістів та сонячній погоді, яка нарешті встановилася у Луцьку.

«Волиняни» у повному складі займалися на хорошому газоні стадіону ДЮФШ. За індивідуальною програмою працював румун Ерік Бікфалві, який оговтується після травми, отриманої у грі чемпіонату із «Дніпром». Лідер атак «Волині» однаково не зіграв би із дніпропетровцями, адже дискваліфікований через вилучення у попередній кубковій грі в Свердловську.

Головний тренер лучан Анатолій Демяненко відзначив непередбачуваність кубкових матчів:

- Ті проблеми, які є в клубі не вплинуть на наш настрій і гру. Тим більше що кубкові ігри завжди такі непередбачувані. «Дніпро» ми знаємо добре, тому постараємося дати хорошу гру. Та, ігрова і тренерська кар’єра моя переплетена із «Дніпром». Тим більше мені хочеться дати бій дніпропетровцям, хорошу гру показати, хоч вони й класом може сильніші. Ще раз повторюся: не знаю хто виграє, але гра буде цікавою. Будемо намагатися нейтралізувати всі їхні сильні сторони, а стосовно складу нашої команди, то будемо виходити з того, хто є в нас у наявності.

Охоче роздавали коментарі журналістам і гравці команди. Рамон Лопес мусив вкотре дивуватися питанню про «інцидент в роздягальні» після гри із «Іллічівцем».

- Не було нічого «такого», спортивний директор взагалі не заходив, я був щиро здивований подібним вимислам. Але зараз вже забув про це і згадую кращі моменти наших колишніх матчів із «Дніпром», - відзначив бразильський півзахисник «Волині».

Сергій Пилипчук сказав, що команда у нормальному настрої готовиться до матчу.

- Тим більше, погода нарешті хороша – приємна для тренувань та гри, тому чекаємо вболівальників на матчі. Запевняю вас: кубкові ігри зовсім інші – вони «на виліт» і боротьба тут набагато запекліша.

Капітан «Волині» Сергій Сімінін також обіцяє дати бій «Дніпру»:

-Всі забули поразку від «Іллічівця», думками у грі з дніпропетровцями. Так Еріка не буде, але повертаються Шиков і Занєв.

Популярные новости