Голкіпер "Минаю" Андрій Попович: "Ми всі чудово розуміємо що це за команда - "Динамо"

2667 15.03 2020   09:48
ФК "Минай"

Одним з героїв історичного виходу "Минаю" в півфінал став голкіпер команди Андрій Попович, який не просто впевнено відстояв у воротах протягом 120 хвилин, а ще й відбив три післяматчевих пенальті і один забив сам. В коментарі прес-службі клубу Попович поділився враженнями від гри.

- За день до гри у мене було таке передчуття. І ми відпрацьовували на тренуваннях серію, тому був готовий до такого сценарію. Я розумів, що всі на нервах, на емоціях, коли почалася серія пенальті. І якщо я б почав нервувати, тоді перемоги ми б не побачили. До останнього намагався бути спокійним та холоднокровним, навіть коли програвали два голи. Добре, що все закінчилось добре.

Побачив, що Кобін кричить "йди бий", то й пішов. Чи тренував раніше? Бувало, що просто для себе пробивав. І добре, що це знадобилося. Як вгадав удар Шуста? Просто відчув, що він буде бити у той кут і все. Взагалі, я дуже радий, що ми пройшли далі і переписали історію. Чекаю на півфінал. Нам випало грати з "Динамо" - ми всі чудово розуміємо що це за команда. Тому віддамо всі сили заради хорошого результату. Так, увага до мене є, але не зазнаюся. Я вже проходив таке. Сьогодні ти герой, а завтра – антигерой. Тому доволі спокійно до цього ставлюся. Готуємося до наступної гри, - зазначив Попович.

Читайте также: Стали відомі місце проведення та час початку матчів 1/4 фіналу Кубку України сезону-2019/2020

Нагадаємо, в півфіналі Кубку України "Минай" зіграє з київським "Динамо".

Популярные новости