Леонід Буряк: "З кожним днем "Динамо" грає впевненіше, але ще є багато проблем"

2680 13.03 2020   19:38
Фото - Виктора Перегняка

Колишній тренер київського "Динамо" Леонід Буряк поділився із 1927.kiev.ua враженнями від гри киян в Кубку України проти "Олександрії".

— "Олександрія" була гідним суперником. Вилучення Кадірі ускладнило ситуацію для "Динамо". До того ж, киянам не зарахували чистий м'яч. З кожним днем "Динамо" грає впевненіше, але ще є багато проблем. Попереду два важких матчі - з "Десною" та "Шахтарем". Яким би не був відрив по очках, для киян протистояння із "гірниками" завжди значимі.

— Заміни підсилили гру "Динамо". Можливо, Кадірі потрібно було знімати раніше?

— Це була його не найкраща гра... Добре, що команда вчасно перебудувалась і в другому таймі мала перевагу. Нехай в "Динамо" зараз і не все виходить, але було помітно, що колектив налаштований на перемогу і не впустить її. Все ж, ця гра забрала багато сил і до наступної гри буде непросто відновитися. Очікуємо на ротацію і те, що тренерський штаб знайде правильне рішення.

— Які шанси киян на перемогу в Кубку України, наразі?

— "Олександрія" була найсильнішим суперником із тих, що залишилося. Звісно, зі всіма потрібно грати, але кияни є явним фаворитом в цій четвірці півфіналістів.

— Як відреагували на інформацію про карантин в Україні і призупинення матчів ЛЄ та ЛЧ?

— Звісно, це всім не подобається, але що поробиш, коли така ситуація в світі? На перший план зараз виходить безпека людей. Ситуація дуже небезпечна, кількість захворювань і смертей збільшується, тому потрібно зупинитися і прислухатися до рекомендацій. В багатьох країнах до цього віднеслися серйозно. Китай показав, що така система працює. Так що потрібен час і все налагодиться.

— Самі якось підтримуєте імунітет?

— Все як завжди. В мене зі здоров'ям більш-менш нормально. Дотримуюсь загальних рекомендацій, користуюсь антисептиками. Думаю, через кілька місяців цю проблему буде вирішено.

Популярные новости