Юрій Максимов: "Чому б не замахнутися на підкорення кубкової вершини із "Ворсклою"?

2920 19.12 2019   15:59
Фото - Денис Руденко, Footboom

Головний тренер "Ворскли" Юрій Максимов в коментарі офіційному сайту УАФ поділився очікуваннями від чвертьфінальних протистоянь Кубку України, та зокрема матчу, який відбудеться в березні в Чернігові, де "Десна" прийматиме "Ворсклу".

- Підопічних Олександра Рябоконя сміливо можна назвати одним із відкриттів поточного сезону. Адже "Десна" — добре зіграний, збалансований колектив, який змусив рахуватися із собою навіть грандів українського футболу. Проте родзинкою кубкового турніру є його непередбачуваність, коли аутсайдери часто стають порушниками спокою й інколи здобувають трофей. Бо в кубкового розіграшу — свої закони, там на першому плані опиняється бійцівська вдача. Ось чому, якщо "Десна" й перебуває в кращому становищі, то тільки тому, що приймає нас удома.

До речі, із кубковими турнірами в мене пов’язані приємні спогади. Адже в ролі футболіста у складі "Динамо" й "Вердера" я ставав володарем Кубків України та Німеччини відповідно, а вже коли став тренером, то вигравав із "Кешлею" Кубок Азербайджану. То чому б не замахнутися на підкорення вершини і з "Ворсклою"? – зазначив Юрій Максимов.

Читайте также: "Ворскла" припинила співпрацю з Рубіном Хебаєм та Юрієм Коломойцем
Популярные новости