Руслан Костишин: "Президент ніколи не ставить перед нами високих цілей у Кубку України"

1214 03.10 2019   19:35
Фото - ФК "Колос"

Головний тренер ковалівського "Колосу" Руслан Костишин поділився своїми враженнями з прес-службою від результатів жеребкування Кубку України, за результатами якого ковалівці вдома зустрінуться з полтавською "Ворсклою".

Читайте также: Відбулося жеребкування 1/8 фіналу Кубку України: "Динамо" проти "Шахтаря"

– Чесно кажучи, не хотілось кудись їхати, тому ми задоволені, що зіграємо вдома. "Ворскла" – команда, з якою ми вже грали. Задоволені, що випала команда Вищої ліги, тим паче, що ми програли їм вдома. Це шанс для нас, щоб реабілітуватись за ту ганебну поразку. Також цього дня у нашого президента буде день народження, тому це для нас можливість зробити для нього подарунок.

У минулому матчі проти "Ворскли" результат був закономірним. У цій грі ми дуже погано виглядали. Тим паче, у нас тоді був період психологічного та фізичного спаду. У кубку буде зовсім інша гра, інший настрій. До цього матчу ми підходитимемо в зовсім іншому стані.

Я не думаю, що у Кубку України у нас якісь великі цілі. Нам просто хочеться перемагати у кожному матчі та пройти якнайдалі. Як кажуть, апетит приходить під час їжі. Я думаю, для самих футболістів буде цікаво пройти якомога далі. Президент ніколи не ставить високих цілей у Кубку.

Так, раніше, коли ми ще грали у нижчих дивізіонах, він хотів, щоб приїзжали солідні команди, а зараз ми і так серед них. Дамо можливість проявити себе іншим хлопцям, тим, хто має менше ігрової практики. Думаю, що ми зробимо ротацію на цю гру, - сказав Костишин.

Популярні новини