Андрій Тлумак: "Уболівальники "Волині" вже зачекалися приїзду до Луцька представника еліти"

2064 30.08 2019   16:39
Фото - Волынь

27 серпня відбулося жеребкування третього попереднього етапу Кубку України. Зі свого боку, аби їхні шляхи перетнулися, "Минаю" й "Волині" довелося в драматичній боротьбі перемагати відповідно в Калуші і Хмельницькому.

"Із нетерпінням чекаю зустрічі зі своїми старими знайомими — Василем Кобіним та Михайлом Кополовцем, які нині перебувають на керівних посадах у "Минаї", — сказав головний тренер "Волині" Андрій Тлумак офіційному сайту УАФ, коментуючи результати кубкового жеребкування. — Вважаю, що "Минай" останнім часом міцно став на ноги, тішить, що в команди залишився бійцівський характер, а саме такий і потрібний у кубкових баталіях. Я не забув, що "Минай" минулого сезону голосно заявив про себе саме в розіграші Кубка України, де лише у чвертьфіналі поступився київському "Динамо". Також закарпатці повірили у свої сили, що дозволяє їм успішно виступати й на чужому полі. Як бачите, нам дістався боєздатний суперник.

Що ж до безпосередньо "Волині", то поки що в нас є проблеми з реалізацією гольових моментів, бракує надійності й обороні, і це негативно позначається на результатах. Але в першоліговій першості вся боротьба ще попереду, і думаю, що ми надолужимо згаяне. Переконаний, що й до вересневого кубкового протистояння з "Минаєм" ми теж підійдемо у всеозброєнні, хоча я планую надати можливість проявити себе й молоді. Уболівальники "Волині" вже зачекалися приїзду до Луцька представника елітного дивізіону, і ця зустріч може стати реальною вже невдовзі, якщо ми переможемо "Минай".

Нагадаємо, базовий день матчів — 25 вересня. Поєдинок "Рух" (Львів) — "Маріуполь" (Маріуполь) відбудеться 2 жовтня через перенесення матчу Прем'єр-ліги "Маріуполь" (Маріуполь) — "Динамо" (Київ) саме на 25 вересня.

Читайте также: Відбулося жеребкування третього попереднього етапу Кубку України сезону-2019/2020

Популярные новости