Богдан Блавацький: "Добре, що "Буковина" дісталась - не треба буде далеко їхати"

1497 29.08 2019   09:55
Фото - Денис Руденко, Footboom

Наставник "Львова" Богдан Блавацький в коментарі прес-службі клубу поділився враженнями від жеребкування третього попереднього раунду Кубка України сезону-2019/20, в якому його команда зіграє з "Буковиною".

- Географічно цей жереб є добрим для нас. Не треба буде далеко їхати, ми близько до Чернівців – дуже симпатичного міста. Чернівецька команда виграла два матчі у гостях, причому в останньому кубковому поєдинку святкувала вольову перемогу, поступаючись "Таврії" - 0:2. Хоч "Буковина" і розташовується на останньому місці у другій лізі, але там формується досить непогана команда.

Думаю, що кубкові ігри у черговий раз підкреслюють – не можна недооцінювати жодного суперника, до кожного треба ставитися з повагою і серйозно готуватися до кожного етапу Кубка. Щоб потім не було сюрпризів. Сподіваюсь, гравці з усією відповідальністю віднесуться до майбутнього протистояння з "Буковиною", і матимуть показати себе футболісти, які до цього мали менше ігрового часу протягом сезону, – зазначив Блавацький.

Читайте также: Богдан Блавацький: "Повернення Адамюка до "основи" залежить лише від нього самого"

Популярные новости