Вадим Костюченко: "На фіналі Кубку України очікується аншлаг"

15.05 2019   12:32

Перший віце-президент ФФУ Вадим Костюченко в коментарі прес-службі ФФУ розповів про заходи, які пройдуть під час фіналу Кубку України, та інформував про те, як продаються квитки на матч.

Нагадаємо, сьогодні, 15 травня, в Запоріжжі відбудеться фінал Кубку України. У поєдинку, який розпочнеться на "Славутич-Арені" о 21:00, чинний володар трофея й лідер чемпіонату України "Шахтар" зустрінеться з "Інгульцем", який виступає в першій лізі.

- Практично всі квитки на фінальний матч розіграшу Кубка України з футболу сезону-2018/2019 станом на вечір 14 травня були продані. Відповідно, на вирішальній грі за один із головних трофеїв вітчизняного футболу, яка вперше відбудеться в Запоріжжі, очікується аншлаг, - зазначив Вадим Костюченко.

Також перший віце-президент ФФУ повідомив, що традиційно квитки на матч для своїх уболівальників отримали команди-фіналісти. Також у рамках спеціальної профільної гуманітарної програми ФФУ почесними гостями фіналу будуть українські герої - воїни АТО/ООС, ветерани футболу й дитячо-юнацькі футбольні команди Запорізької, Дніпропетровської та Херсонської областей, які взяли участь у турнірі "Шкіряний м'яч" і змаганнях ДЮФЛУ. За словами Вадима Костюченка, на гостей фіналу очікує велике свято футболу. Запланована цікава розважальна музична програма, а також вручення призів "Футбольні зірки України" в основних номінаціях.

Читайте также: "Шахтар" - "Інгулець": команди визначилися, в якій формі зіграють у фіналі

Додамо, що ввечері 14 травня гірники здійснили чартерний переліт за маршрутом Київ -Запоріжжя. На фінал Кубку України "Шахтар" вирушив у повному складі. Футболісти "Інгульця" дісталися Запоріжжя на клубному автобусі.

Notícias em destaque