Владислав Лупашко: "Оскільки ми потрапили у фінал, то повинні мріяти про перемогу"

1352 14.05 2019   18:52
УАФ

15 травня на стадіоні "Славутич-Арена" пройде вирішальний матч турніру, в якому петровський "Інгулець" протистоятиме донецькому "Шахтарю". Напередодні поєдинку капітан "Інгульця" Владислав Лупашко поспілкувався з журналістами:

— Завдяки нашому виходу у фінал Україна відкрила для себе нову команду, новий населений пункт. Ми хочемо отримати задоволення від цього грандіозного дійства, подарувати радість нашим рідним і уболівальникам. Найголовніше — виходити на поле без страху, сміливо дивитися в очі труднощам.

— На чому команда робила акцент у підготовці до матчу? Яка атмосфера усередині колективу?

— Атмосфера прекрасна, ми розслаблені. Ми переживаємо нові почуття: нас знімають камери, є супровід різних служб, прес-конференції. Від такого клубу, як "Шахтар" можна очікувати будь-чого, боятися можна усіх його футболістів. Але ми не просто так приїхали на фінал, настрій бойовий. Ми готувалися, детально вивчали різні моменти, подивилися останні матчі суперників.

Читайте также: Паулу Фонсека: "Статус фаворита, о котором все говорят, необходимо подтвердить на поле"

— Що робитимете, якщо програєте у фіналі?

— Не хочеться думати про таке. Оскільки ми потрапили у фінал, то повинні мріяти про перемогу. Водночас усвідомлюємо, проти якого суперника граємо.

— Ви підете бити післяматчевий пенальті, якщо доведеться?

— Не знаю, мабуть, не довірять. Такі рішення приймаються безпосередньо на футбольному полі. Тренер дивиться на стан гравців. Після 120-ти хвилин ігрового часу недостатньо одного слова, щоби піти пробити пенальті.

Читайте также: "Шахтер" - "Ингулец": прогноз Дмитрия Козьбана

Источник: ФФУ
Популярные новости