"Львів" готується до матчу з "Зорею": залучені п'ять гравців "дубля"

1423 06.04 2019   22:00
Фото - Денис Руденко, FootBoom

"Львів" не лише готується до відповідального матчу 1/4 фіналу Кубка України із "Зорею", але й вшановує своїх лідерів, інформує прес-служба клуба. На тренування "синьо-золотих" у Мурованому завітав гендиректор клубу Андрій Паньків, який вручив захиснику Володимиру Адамюку символічну футболку із цифрою 100. Матч "Львова" із "Маріуполем" став саме сотим для футболіста у межах вищого футбольного дивізіону країни.

"Дякую за те, що маю можливість грати з вами в одній команді! Буду робити усе можливе, щоб в такій самій атмосфері зустріти з вами й свій 200-й, і 300-й матч в УПЛ!", – звернувся до одноклубників герой дня.

Незважаючи на прикру поразку від "Маріуполя" у чемпіонаті, львів’яни вже відкинули усі негативні емоції і максимально налаштовуються на важливий кубковий поєдинок із "Зорею", який може відкрити клубу шлях до півфіналу турніру.

Юрій Бакалов не зможе розраховувати у цьому поєдинку на півзахисника Сабіно, який отримав травму в останній календарній грі команди в УПЛ. Хавбек Жонатан також працює індивідуально, продовжуючи відновлення після пошкодження у спарингу з тернопільською "Нивою". Тому у тренувальному процесі головної команди задіяні п’ять виконавців дублюючого складу, які мають шанс опинитися в заявці на кубкову гру: Віталій Микитин, Юрій Іваночко, Андрій Вичіжанін, Дмитро Пентелейчук та Назарій Нич.

Читайте также: Роман Санжар: "Больший эмоциональный толчок все-таки получило "Динамо"

Нагадаємо, матч "Львів" – "Зоря" відбудеться 7 квітня о 14:00 на стадіоні "Україна" у Львові і транслюватиметься на телеканалі "Футбол 2".

Популярные новости