"Минай" - "Динамо": останні новини перед грою

1660 31.10 2018   11:40

Стали відомі останні новини напередодні матчу 1/8 фіналу Кубку України "Минай" -- "Динамо", який відбудеться сьогодні, 31 жовтня (14:00), інформує прес-служба клубу.

Команда Олександра Хацкевича вирушила до місця проведення матчу, як завжди, напередодні ввечері, 30 жовтня. Літак із динамівською делегацією на борту приземлився в Ужгороді приблизно о 17:00. Місцем своєї дислокації команда обрала готельно-ресторанний комплекс "Камелот", який розташований за містом - в селі Кам’яниця Ужгородського району. Облаштувавшись у зручних номерах, динамівці мали вечерю та відпочинок. У день матчу у програмі команди запланований сніданок та установка на гру, після якої о 12:15 - виїзд на стадіон.

Тим часом вранці, 31 жовтня, відбулася традиційна передматчева нарада з організаційних питань. Серед іншого було затверджено, у формах яких кольорів зіграють команди. Динамівці проведуть поєдинок у формі синього кольору (голкіпер – у чорному), а господарі - у білій із голубими смугами (воротар – у зеленому).

Зазначимо, що на матчі "Минай" - "Динамо" очікується ажіотаж, адже було продано усі квитки. Нагадаємо, "Минай-Арена" вміщує 1 300 глядачів (спеціально до матчу з "Динамо" була змонтована пересувна трибуна на додаткових 3 100 місць). На час початку матчу синоптики прогнозують теплу, хмарну з проясненнями погоду, температура повітря +16-18 градусів тепла.

Читайте также: Кубок Украины. "Минай" - "Динамо". Прямая трансляция

Популярные новости