Денис Безбородько: "Хочу довести, що тренери "Зорі" були неправі"

1191 31.10 2018   10:16
Официальный сайт УПЛ

Найкращий гравець 13-го туру УПЛ, форвард "Десни" Денис Безбородько в коментарі прес-службі клубу поділився очікуваннями від матчу Кубка України з "Зорею" (31 жовтня, початок – о 19:30).

– Ви визнані кращим гравцем 13-го туру. Наскільки для вас це важливе досягнення і як оцінюєте свою гру проти "Маріуполя"?

– Дуже приємно, я радий – не кожен день тебе визнають. Це мене мотивує і стимулює ще більше працювати над собою. Дуже радий нашій перемозі: вона була для нас важлива в турнірному плані – нам були потрібні ці три очки. Те що ми обіграли "Маріуполь" – заслуга всієї команди.

– Коли вас міняли у кінці матчу з "Маріуполем", фактично весь стадіон стоячи проводжав вас оплесками. Що відчували у той момент?

– Було дуже приємно. Ще б трохи і, напевно, сльозинку б зронив. Знаєте, коли вболівальники встали і аплодують тобі – це дорого коштує. Чесно.

– Сьогодні гра у Кубку України з "Зорею". Наскільки реально пройти далі?

– Вони такі ж люди, як і ми – нам по силах перемогти. Я не думаю, що у чомусь "Зоря" набагато краща за нас. Тому все реально, і мені б дуже сильно хотілося переграти їх ще раз, як ми це зробили у Запоріжжі.

– "Зоря" – це ваша колишня команда. Наскільки гра проти неї буде для вас принциповою?

Читайте также: Игорь Жабченко: "Представляете, что будет, если "Минай" выиграет?"

– Дуже принциповою. У мене там не все вийшло, тому я хочу довести, що тренери "Зорі" були неправі.

– Гадаєте, на цьому матчі буде аншлаг? І чи допоможе вам, якщо на матчі "Десна" – "Зоря" трибуни будуть заповнені на 100%?

– Якщо трибуни будуть заповнені – це, звичайно, нам допоможе. Нам завжди приємно грати при наших уболівальниках і ми будемо раді бачити їх на грі.

Популярные новости