"Минай" до матчу з "Динамо" добудовує трибуни та значно збільшує ціну на білети

4121 28.10 2018   15:15

ФК "Минай" підвищив ціни на білети на кубкову гру з "Динамо" та намагається уникнути спекуляції, інформуючи вболівальників на офіційному сайті про те, що в одні руки будуть продаватися тільки два квитки.

Повідомляється, що жеребкування 1/8 фіналу Кубку України, у якому закарпатській команді дістався у суперники гранд вітчизняного футболу – київське "Динамо", викликало жвавий інтерес. Виникало чимало запитань і щодо місця, і щодо часу проведення поєдинку. Але матч точно відбудеться на стадіоні у Минаї 31 жовтня (середа) о 14:00.

Оскільки місткість спортивної арени "Минаю" усього 1300 місць, навпроти стаціонарних трибун будуть монтуватися додаткові посадочні площі. Їх буде ще 3000. Середня вартість монтажу одного місця - 400 гривень.

Відповідно, вартістю монтажу і зумовлена ціна квитка на поєдинок. Тож, на додаткову монтовану трибуну білет коштує 250 грн, на сектори A-B, E-F – 400 грн. Ціна квитка на поєдинок із "Динамо" значно, у рази, відрізняється від вартості входу на інші матчі. Клуб не бажав завищувати ціни, але враховуючи економічну ситуацію та собівартість монтажних робіт, аби забезпечити шалений попит, який є наразі, прийняв таке рішення.

Читайте также: Гравці "Динамо" розповіли, що знають про "Минай" - суперника у Кубку України

Популярные новости