Сергій Кравченко: "Сподіваюся, що все буде гаразд і хлопці впораються без мене"

1361 29.11 2017   14:59
scdnipro1.com.ua

Капітан СК "Дніпро-1" Сергій Кравченко розповів про настрій в команді напередодні чвертьфінальної гри у Львові на Кубок України та висловив сподівання, що клуб зуміє впоротися без нього. Відмітимо, що Сергій Кравченко пропускає цю гру через дискваліфікацію.

Дуже прикро, що пропускаю такий матч. Як раз ми вже налагодили результати у чемпіонаті, де у нас є запас, і тепер для нас кубкова гра стає найважливішою у цьому році. Дай Бог нам пройти цей етап та зіграти у півфіналі. Це для нас буде справжній успіх. Взагалі, для будь-якої команди півфінал Кубка України – це успіх, а для нашого молодого клубу, тим більше. Ну, а про що зараз думаю? Думаю, що буде чудово перемогти і пройти далі.

Тут навіть головне – не перегоріти, адже у нас багато молоді і для них подібна гра стане першою в кар’єрі, а тренерський штаб вже підкаже, як правильно грати. Але я переконаний, що подібного не трапиться, адже ми зустрічались і з "Чорноморцем", і з командами Першої ліги. І зі "Львовом" буде такий же матч, але можливо, з більш підвищеною відповідальністю.

Думаю, рівень львів’ян приблизно такий, як у "Мира" та "Енергії", тому гра повинна проходити за нашою перевагою, але повторюся, багато чого буде залежати від якості поля. Скоріш за все, суперник відійде в оборону і буде розраховувати на контратаки. Ми дивилися їх матчі. Львів’яни діють за системою 4-4-2, більше грають за рахунок довгих передач, багато нав’язують боротьби суперникам. Це все ми розглядали і готувалися до таких умов, але все знати і виконати на полі – це різні речі. Сподіваюся, що все буде гаразд і хлопці впораються без мене, - передає слова Кравченко прес-служба "Дніпра".

Нагадаємо, що матч ¼ фіналу Кубка України між командами "Львів" та СК "Дніпро-1" відбудеться сьогодні у Львові. Зустріч розпочнеться о 19:00.

Читайте также: 1/4 финала Кубка Украины: в ожидании матчей

Популярные новости