Поліція врятувала гравців "Карпат" від розлючених фанів (Відео)

1776 21.09 2017   09:31
FootBoom

Сотня вболівальників "Карпат" спробували "поговорити" з гравцями львівоскої команди після матчу, в якому "Карпати" програли франківському "Прикарпаттю". Щоб не допустити бійки, автобус команди щільно оточили нацгвардійці і поліцейські в бронежилетах і з палицями. Про це пиши видання "Курс".


Кілька вболівальників вийшли зі стадіону "Рух" з розбитими, забинтованими головами. Автобус, в якому прибули до Франківська гравці "Карпат", взяли у кільце бійці нацгвардії й поліцейські. Правоохоронців було значно більше. Вони були одягнені у бронежилетах і з гумовими палицями.

На цьому історія не закінчилася. В Пустомитівському районі в Сокільниках на трасі був зупинений автобус команди "Карпат". Люди, які назвалися фанами львівських футболістів, вирішили з'ясувати причини програшу в Івано-Франківську, на місці зупинки автобуса відбувся конфлікт через матч в Івано-Франківську, де команда програла місцевому "Прикарпаттю". І знову довелося втрутитися поліції, яку викликали очевидці.

Нагадаємо, що матч Кубка України між "Прикарпаттям" і "Карпатами" був перерваний на 65-й хвилині, коли господарі поля забили другий гол. Фанати львівського клубу вибігли з трибун і стали влаштовувати безлади. Суддя відвів команди в підтрибунні приміщення.

Через деякий час, гра продовжилася. "Карпати" зуміли відіграти один гол, але в підсумку все одно програли - 1:2.

Читайте также: Володимир Ковалюк: "Знав, що "Карпати" буде дуже важко перевершити у технічному плані"

Популярные новости