Сергій Ребров: головне було не програти супернику в бажанні

1291 05.04 2017   22:55
dynamo.kiev.ua

Головний тренер "Динамо" Сергій Ребров прокоментував перемогу своєї команди у матчі з "Нафтовиком" (1:0), який відбувся у рамках 1/4 Кубка України.

"Вийшла хороша кубкова гра. Думаю, "Нафтовик" заслужив бути у чвертьфіналі, пройшовши кілька команд Прем’єр-ліги. Сьогоднішня гра показала, що будь-яка команда здатна налаштуватися на один матч. Тим паче, команда, яка перебуває на п’ятому місці у першій лізі та має певний стрижень. У сьогоднішньому поєдинку в першу чергу потрібно було виграти боротьбу. Поле, звичайно, сьогодні було зелене, але доволі важко на ньому було контролювати м’яч через багато нерівностей", - приводить слова Реброва офіційний сайт "Динамо".

"Чи може "Нафтовик" вийти у Прем’єр-лігу та бути там конкурентноздатним? Я впевнений, що в Україні можна знайти 16 команд, які здатні будуть конкурувати та грати у Прем’єр-лізі. Я бачив по сьогоднішньому матчу, що є інтерес серед уболівальників, був повний стадіон, у самому "Нафтовику" немає заборгованостей по зарплатні, чудова інфраструктура. Не бачу проблем для того, щоб наш сьогоднішній суперник грав у Прем’єр-лізі, те ж саме стосується й інших команд".

Також Ребову було задано питання: яка гра була важчою - сьогоднішня, або та, коли "Динамо" програло "Нафтовику", ще за часів Реброва-футболіста.

"Насправді, я не пам’ятаю, коли ми програвали "Нафтовику". Коли я не забив пенальті, а Йожеф Сабо звинуватив мене у здачі гри? Так, тепер щось пригадую (посміхається). У будь-якому випадку, київський уболівальник дуже вимогливий, і якщо ми не виграємо або втрачаємо очки зі слабшими командами, то це вже справжня катастрофа. Перед сьогоднішньою грою я казав, що головне не програти в бажанні, оскільки у футболістів «Нафтовика» воно буде позамежним. Завжди непросто грати, коли вболівальники чи самі футболісти заздалегідь вважають себе фаворитами", - розповів Ребров.

Читайте также: "Нефтяник-Укрнефть" - "Динамо" 0:1. Морозюк на подаче

Популярные новости