Віталій Кварцяний: "Був Потап - не треба нам Настю, щоб знову звести з "Дніпром". Краще взяти якогось бомжа в метро на жеребкування"

3092 22.09 2016   11:40
Фото - Денис Руденко, Footboom

Одіозний тренер «Волині» розкритикував процедуру жеребкування Кубка України, жорстко пройшовся по Потапу та Насті Каменських і передбачив, з ким зіграють в 1/8 фіналу кубка «Шахтар» і «Динамо».

- Рекомендації Федерації футболу України. Коли проводите жеребкування, не треба тасувати кульки в холодильник або в гарячу пічку класти. І не зіштовхувати лобами нас з «Дніпром». Зауважте, вже чотири роки ми з «Дніпром» граємо - то в чемпіонаті починаємо, то закінчуємо щось.

Минулого жеребкуванні я був і був там цей - Остап? І Настя, да? Потап? Але він себе повів як Остап. Привіт йому від 95-го кварталу. І від Волині, він там часто виступає.

Був Потап - не треба нам Настю, щоб знову звести з «Дніпром». Краще взяти якогось бомжа в метро, ​​привести на жеребкування, він витягне нормальний варіант.

Ми хочемо серйозно грати в Кубку, а не брати участь в фальсифікаціях. «Шахтар» гратиме, звичайно, з «Інгульцем», а «Динамо» Київ з «Колосом» Малинівка. А «Волинь» буде з «Дніпром». Ось цього я не хочу!

Популярные новости