"Олександрія" – "Шахтар": прогноз Максима Калиниченка

1941 20.04 2016   16:21
Фото - Михаил Козелко, Footboom

Колишній півзахисник дніпропетровського "Дніпра" і збірної України, чвертьфіналіст ЧС-2006, а нині один з наставників харківського "Металіста" Максим Калиниченко зробив прогноз на матч "Олександрія" – "Шахтар". Це перша зустріч команд в півфіналі Кубка України, вона відбудеться ввечері в середу в Олександрії на стадіоні "Ніка". Наш експерт вважає, що в майбутній зустрічі господарі не дозволять "Гірникам" забити багато.

"Олександрія" піднесла головну сенсацію всього турніру, вибивши з розіграшу "Динамо". Намудрували там кияни з обміном домашніх і гостьових матчів, за це і поплатилися. Тепер "Олександрія" перевірить на міцність "Шахтар".

Звичайно, команда Луческу – очевидний фаворит, це всі розуміють, але ж і Київ був однозначним фаворитом. Взяти Кубок "Шахтар" хоче, але не думаю, що в першій грі він вийде основним складом. Хтось зіграє, хтось буде відпочивати. Зовсім скоро матчі з "Севільєю", які надзвичайно важливі для Луческу і всього клубу. А грати в Олександрії непросто. Стадіончик маленький. Є відчуття, що і поле там менше, ніж скрізь.

Оборонятися "Олександрія" вміє. Вона може створити велику щільність на своїй половині поля, і "Шахтарю" доведеться битися об стіну, доведеться розкривати оборону суперника. Це не так-то просто. Впреться "Олександрія", вона відчула впевненість останнім часом. Забити їй буде досить складно, тому в цій грі поставлю на тотал менше 2.5 м’яча. "Олександрія" розуміє, що не можна розкриватися з "Шахтарем", можна отримати по повній програмі, тому окопається біля своїх воріт", - наводить слова Калиниченко видання "Рейтинг букмекерів".

Читайте также: "Александрия" - "Шахтер". Анонс и прогноз матча

Варто відзначити, що букмекерська контора 1xbet дає на перемогу господарів коефіцієнт 14.0, а на перемогу гостей - 1.24. Нічийний результат зустрічі оцінений коефіцієнтом 6.7. А на прогноз Калиниченка, "Тотал менше 2,5", контора дає коефіцієнт 2.68.

Популярные новости