"Ворскла" – "Шахтар": прогноз Максима Калиниченка

2130 01.03 2016   19:28

Колишній півзахисник московського "Спартака", дніпропетровського "Дніпра" і збірної України, дворазовий переможець чемпіонату Росії, чвертьфіналіст ЧС-2006, а нині один з наставників молодіжної команди "Металіста" і експерт "Рейтингу Букмекерів" Максим Калиниченко зробив прогноз на матч "Ворскла" – "Шахтар" Донецьк в першому чвертьфінальному матчі Кубка України. Зустріч відбудеться ввечері в середу в Полтаві на стадіоні "Ворскла імені Олексія Бутовського". Наш експерт вважає, що в першому таймі буде нічия.

Читайте также: Подарок от "Шахтера" к 8 Марта

"Ворскла" точно готується до "Шахтаря", у неї сформувалося таке вміння – добре грати вдома саме проти "Шахтаря". У Полтаві буде складненька іграшка для команди Луческу, галявина там буде важка. У першому колі чемпіонату України в цьому сезоні "Ворскла" вдома зіграла внічию 2:2 з "Шахтарем". Програвала 1:2, могла пропустити ще пару м’ячів, але потім на останній хвилині Ковпак рахунок зрівняв. Кажу ж, щоразу "Ворскла" налаштовується на "Шахтар". Плюс до того, Довгий перейшов до "Ворскли", він допоможе в опорній зоні.

Я б тут розглянув ставку "нічия в першому таймі". Сто відсотків, що "Ворскла" буде закриватися з самого початку. Буде намагатися не пропустити. "Шахтар" раніше почав сезон, трохи вкотився, його потрібно буде стримувати, поле тут допоможе "Ворсклі". Думаю, в першому таймі буде рівний рахунок. А вже потім, після перерви, "Шахтар" додасть і переможе. Думаю, після 70-ї хвилини почне позначатися перевага гостей у фізичній формі, та й в класі. Так що для тих, хто любить ризик, порекомендував би такий варіант "нічия в першому таймі і перемога "Шахтаря" в матчі". Прекрасний коефіцієнт – 3,90 от БК "Парі-Матч". Варто ризикнути.

Тип ставки: ординар

"Ворскла" - "Шахтар"

Ставка: Нічия в першому таймі

Коефіцієнт: 2,50

Популярные новости