Пляжний футбол. Чемпіонат Києва. Анонс 2 туру

400 14.07 2023   14:57
Фото

До вашої уваги - анонс 2 туру основного етапу.

Вища ліга:

BSC "Dominos" — Альтернатива

Елітний дивізіон столиці вже у другому турі зводить команди, які зустрічалися між собою на відбірковому етапі. Тоді підопічні Костенка перемогли з рахунком 9:3.  Висновки, роботу над помилками — ось, що потрібно зробити молодим, талановитим футболістам BSC "Dominos". Цікавий факт: Андрій Пашко провів лише одну зустріч на відбірковому етапі, забив чотири голи й поїхав на Європейські Ігри, а згодом на кваліфікацію на Чемпіонат Світу. Ще одне бінго, Пашко вже повернувся і готовий знову запалювати пісок столиці. Розпочне свій шлях в основному розіграші з командою BSC "Dominos". Чи зможе на цей раз забити 4 голи? Чи буде боротися за голеодора ліги? З протилежним настроєм будуть підходити до гри обидва колективи. Господарі очок не набрали у першому турі, натомість гості переграли NC Beachsoccer. 

Прогноз: 35% на 65% (фактор Андрій Пашко вирішує)

 

BSC ARTUR MUSIC — FC Griffin 

Нарешті ми готуємося розбити непереможний трикутник — Альтернатива, BSC ARTUR MUSIC, FC Griffin. Хтось із цих команд, а може навіть й обидві, недорахують очок у турнірній таблиці. Магда, Пантелейчук, Арановський проти Потапова, Крохмалюка, Тимошенко. А якщо ж до тріо музикантів додати Олега Зборовського, братів Борсуків. BSC ARTUR MUSIC зібрали дуже, дуже сильний, збалансований склад. Та серйозних перевірок у внутрішньому чемпіонаті поки не було. Червоні ж готуються у штатному режимі, розуміють, що буде не те, що важко, буде "адськи" важко. Але рецепт успіху простий: грати від захисту, вибігати у швидкі контратаки, реалізовувати власні моменти, фарт та удачу додаємо обов’язково. Ставимо у тепле місце до неділі, до 10:15. 

Прогноз: 55% на 45%

АНРЕАЛ — NC Beachsoccer 

Відразу помічаємо статистику команд, вона в них однакова, за поразкою у наступному турі йде перемога, а далі — знову втрата очок. Та на цей раз дана послідовність припиниться у двох команд. АНРЕАЛ, який, гадаю, навіть для себе неочікувано потрапив до вищої ліги, поступово приходить до тями. Так, тут доведеться грати проти "китів" столичного пляжного футболу, це — база! NC Beachsoccer звик до такого. Вони у цьому сезоні мають на думці зачепитися за призові нагороди. Буде заважати оновлення складу. Безумовний плюс для гостей — це повернення Олега Щитніка до команди. Незадоволені гості тим, що так не характерно поступилися Альтернативі. Хочуть реабілітуватись в очах глядачів у наступному поєдинку і на це в них непогані шанси. 

Прогноз: 40% на 60%

Перша ліга:

BSC ARTUR MUSIC-2 — REZULT 

Перша ліга, музиканти вважаються одними з претендентів на медалі, а REZULT пам’ятає смак бронзових нагород аж з 2021. Потрібно оновлювати свої досягнення, тим паче команда зібралась досить таки не погана. У першому турі музиканти, можна дозволити собі фразу: "перемогли на класі" команду UNION (BRZ), а REZULT у дуже важкому двобої переграти lifecell не зумів. Тяжкий поєдинок як фізично, так і емоційно. Чи змогли червоні оговтатись від такої поразки? Чи змогли ARTUR MUSIC-2 відійти від ейфорії перемоги? Відповідь у суботу о 12:00.

Прогноз: 65% на 35%

Lifecell — МФК Сервіт 

У цих колективів вже вимальовується своя трилогія. У першому поєдинку, який відбувся два тижні тому, катком проїхав lifecell. Рахунок тоді було зафіксовано 1:7. Без Ярослава Намчука захисту у гостей тоді просто не було! Та на цей раз Намчук буде у складі, він готовий на всі сто навести порядок у своїй лінії. Переможна серія господарів налічує вже три поєдинки, непоганий хід набрали "сонячні". МФК Сервіт захоче відквитати свій боржок команді Lifecell в суботу о 13:00.

Прогноз: 50% на 50%

UNION (BRZ) — СЕЙФОРТ 

Команди з однаковим настроєм підходять до гри. Залікових балів у основному розіграші не бачили. Як Сейфорт нам був до вподоби, класний перший тайм провела команда проти досвідчених VIT-2. Так і UNION (BRZ) виглядав непогано. Так, проти музикантів грати досить важко, але UNION (BRZ) доводив, що, все ж таки, можливо. Ярослав Хмельовський вже вкотре визнаний найкращим у команді. Впевнений, буде продовжувати й не збавляти обертів. Проти нього в цьому поєдинку буде грати досвідчений Олексій Лозгачов, який не тільки добре захищає свої ворота, а й не цурається підключатися до атаки, і в нього це непогано виходить — справжній універсал! Нас очікує досить серйозна боротьба, ніхто не матиме намір втрачати очки у другому матчі поспіль. 

Прогноз: 45% на 55%

VIT-2 — Viatec 

Гості до останнього мали змогу потрапити до вищої ліги, але трішки не вистачило фарту. До того ж стартувати з перемоги у першому турі також не вийшло, гольова перестрілка увінчалася перемогою суперників. VIT-2 таке відчуття: не дуже цілились потрапити до вищої ліги, а ось забирати нагороди у першій лізі — завдання стоїть. Грандіозне повернення Івана Глуцького, який додав надійності команді господарів. Олег Мережин створює непогану, здорову конкуренцію більш досвідченим голкіперам VIT-2. У Viatec серія із двох поразок, хлопці будуть намагатися перервати, але даний поєдинок не найлегший у їхньому календарі. 

Прогноз: 60% на 40%

Друга ліга:

Sensum — VPK-Поверность ТВ 

Другий тур, матч-відкриття відразу подарує нам незабутні емоції. Єдине, що може збити глядачів та футболістів з пантелику, так це занадто ранковий час. Все ж таки, субота, дев’ята ранку. У колективів ціла історія протистоянь, два тижні тому зустрічалися й Sensum спокійнесенько розібрався з VPK-Поверность ТВ: рахунок 2 липня було зафіксовано 2:8. Чи зробили висновки футболісти у зеленому? Чи зможе Sensum продовжити набирати залікові бали у третьому матчі поспіль? 

Прогноз: 60% на 40%

FC "ARP 410" — ПФК ДАЧНІЧКІ 

Ну як же розігрались гості, дві перемоги поспіль, потрібно не наврочити, а, безумовно, похвалити. Привітати варто й Боженка, який просто розцвів у минулих турах. А як підхопили переможний задум Адаменка його партнери? Класний промінь малюють гості. Господарі також розвиваються, також здобувають перемогу. Досвідчені виконавці, ніби вовки: знають,  куди вкусити свою жертву. Парі голкіперів: Осипенко проти Боженко? Досвід проти молодості. Як же ми полюбляємо такі протистояння. Багато боротьби буде на полі, жодна з команд не налаштована втрачати очки. 

Прогноз: 50% на 50%

MAXteam — Kicker 

Поєдинок другої ліги, команд, які очок в основному розіграші не набирали. Господарі не дорахувалися очок, бо підвів збір гравців, а гості — бо просто виявилися дещо слабшими за ПФК ДАЧНІЧКІ. МAXteam — цікавий колектив, можна виділити "таранного" нападника — Максима Макєєва. Варто зосередити увагу й на головному переслідувачі на звання "найкращий бомбардир" Олександрові Мельниченко. З гостей виділяємо Євгена Старовойтова, який буде не тільки на полі підказувати партнерам, а й на тренерському містку керувати діями своїх футболістів. До того ж Харченко Віталій — найкращий бомбардир, точно доєднається до команди в суботу о 11:00.

Прогноз: 45% на 55%
 

FC EXIST.UA — Катран 

Очок на основному розіграші поки нуль. Балів на відбірковому етапі: у господарів — нуль, а у гостей — 3. Якраз таки, перемога над FC EXIST. UA у другому турі. І тепер: бінго, знову другий тур, так, різні етапи, але суперники ті ж самі. 11 червня поєдинок закінчився перемогою чорноморських акул з рахунком 7:2. Тоді ж для "механіків" це був лише другий вихід на пісок в історії. На разі це вже не діти в пляжці, це — чоловіки, котрим вже набридло перемагати. В неділю буде непогана можливість відкоркувати пляшку за перемогу, та для цього потрібно провести бездоганно 36 хвилин на піску. 

Прогноз: 50% на 50%

Источник: beachsoccer