Бальчос привітав тернопільців з першою лігою

1383 31.05 2014   00:08
Фото - pfl.ua

На адресу футбольного клубу «Тернопіль» надійшов лист з Професіональної футбольної ліги, в якому її президент Мілетій Бальчос вітає тернопільський клуб зі здобуттям путівки до першої ліги.

– Дозвольте від імені Професіональної футбольної ліги привітати керівництво, футболістів, тренерський штаб команди, усіх працівників клубу та вболівальників із завоюванням права виходу до першої ліги! Висловлюємо Вам вдячність за вагомий внесок у справу розбудови та популяризації футболу на Україні, – зазначив Мілетій Бальчос.

Президент ПФЛ відзначив, що вдалий виступ тернопільської команди став приємним сюрпризом футбольного сезону-2013/14.

– Зважаючи на те, кільки зусиль керівництво клубу приділяє вихованню молодих футболістів, упевнені, що ФК «Тернопіль» досягне нових висот у змаганнях серед професіональних футбольних клубів України. Сподіваємося, що на цьому Ваш амбітний клуб не зупиниться та продовжить своє зростання за підтримки своїх палких вболівальників, керівників місцевої влади, а також завдяки здібностям та професійній майстерності гравців та тренерів. Від щирого серця бажаю Вашому колективу здоров’я, сил духовних і фізичних, терпіння, удачі, оптимізму та смаку нових перемог!, – заявив президент ПФЛ Мілетій Бальчос.

Популярные новости