Друга ліга. "Енергія" - "Жемчужина" 2:1. Новокаховчани перемагають втретє

1306 28.04 2013   00:50
Фото - fcvolyn.net

27 квітня. м. Нова Каховка, стадіон «Енергія», 500 глядачів.

«Енергія» – «Жемчужина» 2:1 (0:0)

Голи: Цвик 66, Гарібян 78 – Мартинов 68.

«Енергія»: Жуков, Щербина, Чорний, Шешеня (Горбачов, 88), Арутюнян, Ковальчук, Гарібян, Логвиненко (Муковозов, 46), Черняєв, Комягін, Цвик (Кондратюк, 85).

«Жемчужина»: Ольшевський, Ільницький, Бахуринський (Близнюк, 35), Скидан, Ісмайлов, Сердюк, Філь (Суханов, 70), Дяченко, Мельник (Мартинов, 51), Столярчук (Щочка, 46), Бобаль.

Попередження: Щербина 42 – Ісмайлов 32, Філь 46, Ільницький 47, Щочка 61, Близнюк 90.

Черговою перемогою порадувала своїх уболівальників новокаховська «Енергія». Цього разу підопічні Юрія Окула були сильнішими за «Жемчужину», що завітала до нас із сонячної Ялти.

Уже на перших хвилинах господарі могли повести в рахунку. Агресивна гра в атаці увінчалася кількома гострими моментами біля воріт Ольшевського, який вчасно продемонстрував свою реакцію і не дав нашим футболістам відзначитися забитими м’ячами.Новокаховчани перемагають втретє Ближче до середини першого тайму гра вирівнялась, швидкості впали, а в наступальних діях обом колективам бракувало креативної думки, нестандартності. Дуже просто вже хотіли суперники переграти один одного. Кримчани взяли на озброєння дальні діагональні передачі та флангові навіси, з якими доволі впевнено справлялися наші центральні захисники. Деякий час «Енергія» діяла на контратаках, але такими успішними як у попередній грі з «Кристалом», вони не вдавалися. Запам’яталися лише кілька дальніх ударів від Чорного і Черняєва, але й ті летіли в «молоко». Гості ж, попри візуальну територіальну перевагу, так і не спромоглися на бодай один гольовий епізод.
Зате друга половина поєдинку була значно насиченішою. Після перерви атакувальну ініціативу захопили господарі.

Раз по раз новокаховчани загострювали гру біля штрафного майданчика суперника. В одному з епізодів наші хлопці завдали два удари з вигідних позицій, однак обидва постріли заблокували оборонці гостей. В наступній атаці Павло Черняєв влучає у поперечину. А вже за хвилину «Енергія» повела в рахунку. Це Євген Цвик відзначається дебютним голом за нашу команду. Класним ударом головою він замкнув навіс партнера з правого флангу – 1:0! Але місцева публіка раділа недовго. Буквально в наступній атаці гості заробляють право на штрафний удар. На подачу до карної зони відгукнувся Мартинов, який відправив «круглого» під стійку і зрівняв рахунок у грі. Втім, «Енергія» також не забарилася з відповіддю. Черговий наступ підопічних Юрія Окула завершився гольовою атакою, на вістрі якої виявився Павло Гарібян. Новокаховчани перемагають втретє З близької відстані наш півзахисник упевнено переграв кіпера кримчан – 2:1! За хвилину гості отримали чудову нагоду, щоб відквитати цей гол і встановити паритет у матчі. Нападник «Жемчужини» вирвався у контратаку, обіграв віч на віч Жукова, але, на щастя для нашої команди, не влучив у рамку воріт.

Після цього епізоду гості відверто роздратувалися, почали грати грубо і вкрай жорстко. Але в атаці ялтинці нічого цікавого так і не придумали, тож повертаються додому ні з чим. А ми, в свою чергу, вітаємо «Енергію» з третьою поспіль перемогою в чемпіонаті. І хоча дані матчі не вирішують стратегічні завдання в турнірі, вигравати, погодьтеся, – значно приємніше, ніж поступатися.

Отож, новокаховчани набирають 9 очок і продовжують очолювати турнірну таблицю в групі 3. Наступний матч наша команда проведе на виїзді. 11 травня «Енергія» зіграє проти хмельницького «Динамо», яке у звітному турі поступилося «Кристалу» з рахунком 0:3. Попри таку поразку, легкої прогулянки у матчі з хмельничанами очікувати не варто, адже в їх пам’яті ще жевріє бажання реваншуватися за програш у Новій Каховці 13 квітня. Нагадаємо, тоді «Енергія» здолала «Динамо» з рахунком 2:0.

Популярные новости