Василь Івегеш: "У матчі проти "Шахтаря" розраховуємо на морально-вольові якості"

1723 28.03 2014   14:32
Фото - fc.ternopil.ua

Після матчу з "Чорноморцем" та перед відповідальним поєдинком проти свердловського "Шахтаря" інформацією щодо підготовки до матчу поділився головний тренер муніципалів Василь Івегеш:

- У зв’язку з матчем проти "Чорноморця" звичайно, підготовка до матчу з "Шахтарем" у нас вийшла доволі "скомкана". Якщо раніше у нас був тижневий цикл підготовки до календарних матчів, то цього разу буде всього триденний. Звичайно, відновитися повністю не вдасться, як би ми не старалися – доводиться розраховувати, що ми на морально-вольових якостях зможемо компенсувати втому гравців. Що стосується морального стану команди – звичайно, розчарування теж має своє місце. Завжди прикро програвати супернику такого рівня на останніх хвилинах, але – це вже історія. Нам потрібно рухатися далі.

- До матчу з "Шахтарем" команда підійде з кадровими втратами – не зможуть зіграти через дискваліфікацію Атласюк та Кондзьолка. Як будуту компенсовувати їх відсутність?

- Звичайно без них буде складніше, все ж два гравці основи в один момент не зможуть нам допомогти в грі проти безпосереднього конкурента, але нічого критичного не сталося – у нас є ціла обойма молодих футболістів, для яких давно вже прийшов час доказувати, що вони достойні грати в нашій команді – тож віримо, що вони зможуть замінити відсутніх гравців. Щодо запитання хто вийде з капітанською пов’язкою – то ми ще не вирішили, це буде або Андрій Дубчак, або ж Василь Чорний.. подивимось.

Популярные новости