Друга ліга. "Карлівка" - "Славутич" 4:0. Черкащани оновили антирекорд

1968 27.10 2013   02:40
Фото - fcslavutich.ck.ua

Друга ліга. 19-й тур. 26.10.2013. Карлівка. Стадіон «Машинобудівник». 500 глядачів.

«Карлівка» - «Славутич» (Черкаси) 4:0 (1:0)

Голи: Антіпов 26, 66, 76, Погорельцев 48.

«Карлівка»: Чумак, Бідний, Погорельцев, Момотенко, Носарєв, Коваленко (Добрянський 78), Пономаренко (Масюк 90), Подригуля, Гаврась (Поляхов 80), Антіпов (Перін 85), Фомич (Співак 85).

В.о. головного тренера: Сергій Лукаш.

«Славутич»: Швець, Худченко, Полуницький (Шишкін 67), Лівіцький (Полтавець 55), Музика, Мироненко, Ємельянов (Шимко 71), Захаревич (Лобов 57), Чеботарьов (Галушкін 74), Ушаков, Дацюк.

Тренер: Ігор Петров.

Попередження: Гаврась 20, Антіпов 27 – Мироненко 30, Лівіцький 47.

Нереалізований пенальті: Погорельцев, 48 (воротар).

Вочевидь, перебуваючи вже думками в кубковому матчі 1/8 фіналу, славутчани гідним чином не налаштувалися на заключну календарну гру другого кола проти команди з тринадцятого рядка турнірної таблиці. Хет-трик Антіпова та влучне добивання Погорельцева оновили антирекорд славутчан у графі найприкріших поразок.

Перший небезпечний момент у поєдинку організували черкащани. Роман Дацюк, обігравши Роллана Погорельцева, увійшов до карного майданчика господарів та пробив поряд зі штангою. На 15-ій хвилині багатоходова комбінація гостей завершилася фірмовим прицільним ударом від Федора Ємельянова – за господарів зіграла стійка воріт.

У середині першого тайму Ігор Фомич та Вадим Антіпов на двох розірвали захист приїжджої команди. Спочатку Ярослав Швець у кидку парирував удар Фоміна, а потім Антіпов після скидки партнера розстріляв ворота черкащан.

Гості до перерви мали нагоди зрівняти рахунок. Федір Ємельянов розрізним пасом намагався вивести один на один Євгена Ушакова, проте у нападника «Славутича» в останню мить Єгор Бідний вибив м’яча з-під ніг. А після навісу Ярослава Захаревича з правого флангу Роман Дацюк з відскоку пробив повз ворота.

Відразу після перерви Олег Лівіцький збив у карному майданчику Сергія Подригулю. І хоча Ярослав Швець парирував удар Роллана Погорельцева з одинадцятиметрової позначки, проте на добиванні гравець ФК «Карлівка» вже був точним – 2:0.

Перипетії на футбольному полі змусили тренерський штаб Ігоря Петрова піти ва-банк: за рахунок захисної ланки було посилено напад. Ризик перетворився на авантюру і, як наслідок, на два пропущені голи.

Славутчани, незважаючи на рахунок на табло, продовжували шукати шляхи до воріт суперника. Під час розіграшу кутового Євген Ушаков, вистрибнувши вище від захисників карлівчан, головою пробив поряд зі стійкою. Також бракувало точності Роману Мироненку на добиванні після гарматного пострілу Романа Полтавця зі штрафного.

За підсумками першого кола поразка, отримана на Полтавщині, відправила черкащан на п’яту непрохідну позицію турнірної таблиці другої ліги.

Популярные новости