Друга ліга. "Реал Фарм" – "Скала" 3:0

1691 27.05 2013   17:15
Фото - niksport.com.ua

«Реал Фарм» (Южне) – «Скала» (Стрий) – 3:0 (0:0)

25 травня 2013 р. 17 год. м. Овідіополь. Стадіон «Дністер» ім. В. Дукова. 27 градусів. 100 глядачів.

Арбітр – Дмитро Пікінер (Донецьк). Асистенти арбітра – Ігор Жосан (Херсон), Сергій Горбас (Донецька обл.). 4-й арбітр – Олександр Павлінов (Одеса).

Делегат ФФУ: Геннадій Бич (Київ).

«Скала»: Єгор Плюснов, Петро Стасюк, Роман Козак-к, Євген Гладинець, Дімітрі Пачкорія (Юрій Антонів), Олег Дмитренко, Андрій Ковальчук, Володимир Кайдрович, Василь Цюцюра (Роман Іванов), Володимир Пришнівський (Назар Кміть), Артем Акуленко (Вадим Могилецький).

Головний тренер – Олег Лозинський.

Голи: Олег Коваленко (81), Володимир Ємельянов (90), Василь Продан (90+2).
Попередження: Олександр Бабенцов (59) – Євген Гладинець (88).

До звітного матчу команди підійшли з різним настроєм. «Скала» у попередньомк турі вдома приймала сусіда по турнірній таблиці – ФК «Тернопіль» – і здобула з новим наставником першу в цьому році довгоочікувану перемогу – 1:0, а «Реал Фарм», навпаки, зазнав у Тернополі нищівної поразки від «Ниви» - 0:6.

На першому етапі суперники двічі зіграли внічию: 1:1 – в Южному (24 вересня) та 0:0 у Стрию (29 вересня). Третя зустріч команд, 20 квітня цього року, вже у рамках другого етапу змагань, знову не виявила переможця, хоча «Скала» була дуже близькою до того, щоб здобути три очки. Однак гол Василя Продана на останніх секундах вже компенсованого часу дозволив «Реал Фарму» вивезти одне очко.

Четверте побачення цих команд, що відбувалося в Овідіополі на стадіоні «Дністер» імені Віктора Дукова, який цьогоріч став домашньою ареною «фармацевтів», принесло першу перемогу «Реал Фарму». Причому вирішальною у цьому протистоянні стала остання десятихвилинка, коли господарі тричі вразили ворота «Скали». І знову гол на останніх секундах записав на свій рахунок Василь Продан

Через дискваліфікацію у звітній грі у складі «Скали» не змогли взяти участь правий захисник Тимур Рустамов і центральний нападник Віталій Лазаренко.

Популярные новости