Мілетій Бальчос відвідав ФК "Карлівка"

2399 26.07 2013   15:16
Минулого тижня президент ПФЛ Мілетій Бальчос відвідав футбольний клуб «Карлівка», що на Полтавщині. У ході робочого візиту очільник Ліги ознайомився з клубною інфраструктурою та переглянув матч між «Карлівкою» та стрийською «Скалою».
«Карлівка» - молодий футбольний клуб, утім вже встиг заробити імідж непоступливого суперника та активного учасника змагань серед команд клубів другої ліги. На мій погляд, карлівчани мають широкі перспективи як у спортивних, так і в маркетингових аспектах. З огляду на чудову клубну інфраструктуру, роботу тренерського штабу та результат, що його демонструє команда, я переконаний, цей клуб має всі шанси на підвищення у класі. Звісно, говорити про такі плани дещо зарано, сезон тільки-но розпочався, але, ставши свідком завзятої боротьби зі «Скалою», можу упевнено говорити про бойовий характер команди, яка навряд чи погодиться так просто віддавати залікові пункти суперникові.
Значно підсилившись за літо досвідченими виконавцями, карлівчани демонструють високий рівень техніко-тактичної та фізичної підготовки. Можливо, команді десь не вистачає зіграності, командної гри. Але, вважаю, що це справа часу. Мені дуже імпонує те, що керівництво клубу віддає перевагу вихованцям полтавської школи футболу. Більшість футболістів команди – полтавчани.
Я багато спілкуюся із президентом «Карлівки» Андрієм Соколом, який приділяє багато часу та уваги своєму дітищу. Як представник комерційних структур, Андрій Олексійович має чіткий план розвитку клубу за спортивною та маркетинговою складовими і доволі швидкими темпами втілює заплановане у життя. Я побачив стадіон, яким не кожен клуб першої ліги може похизуватися. Це комфортабельний стадіон 1300 місць з полем з натуральним покривом та сучасним електронним табло, трибуни устатковані пластиковими сидіннями. Президент клубу запевняє, на цьому він не зупиняється. У найближчому майбутньому він планує побудувати навчально-спортивну базу з повним комплексом спортивної інфраструктури. Я щиро бажаю футбольному клубу «Карлівка» тільки процвітання та спортивних успіхів на ниві українського футболу та реалізації всіх планів», - коментує Мілетій Бальчос.
Источник: ПФЛ
Популярные новости