Контрольний матч. "Скала" - "Бін" (Китай) 1:3

1322 26.02 2013   15:51

25 лютого стрийська «Скала», яка перебуває на навчально-тренувальних зборах у турецькій Анталїї, провела перший спаринг проти одного з клубів Китаю і поступилася 1:3.

ФК «Бін» (Пекін) – «Скала» (Стрий) – 3:1 (2:0)

«Скала» (1-й тайм): Василь Шпук, Тимур Рустамов, Роман Козак, Андрій Гандзюк, Юрій Антонів, Володимир Кайдрович, Назар Кміть, Володимир Пришнівський, Роман Іванов, Микита Зайченко, Назар Мацько.

«Скала» (2-й тайм): Роман Данкович, Тимур Рустамов, Роман Козак, Павло Нагорний, Петро Стасюк, Володимир Кайдрович, Андрій Голей, Андрій Желізко, Василь Цюцюра, Віталій Лазаренко, Іван Созанський.

Гол у «Скали»: Андрій Голей (80 хв.).

Зранку перед грою головний тренер «Скали» провів зарядку біля середземного моря, яка закінчилася водними процедурами. Причому сам Володимир Рева першим занурився у досить прохолодну воду, а от його прикладу послідували лише одиниці. Як зазначив Володимир Рева: «Будемо виховувати». А згодом, була й перша гра на турецьких зборах. Суперник був серйозний. Перед грою зі стриянами, китайці кілька днів тому буквально познущалися над дублерами російського ФК «Амкар» (Перм), «відвантаживши» росіянам дев`ять голів, пропустивши, натомість, лише два. Клуб зі столиці Китаю представляє першу лігу національного чемпіонату. Гра відбувалася у 60-ти кілометрах від місця базування «малиново-зеленових» у комплексі «Емирхан», що є базою «Бешикташа» і налічує 12 футбольних полів, зданих в експлуатацію три роки тому.

Ще перед грою стало відомо, що поєдинок через ушкодження пропустять Олег Дмитренко, Артем Акуленко, Андрій Ковальчук та молоді Євген Гладинець і Олег Цівка. Проте всі вони вже завтра почнуть працювати в загальній групі.

Розпочали гру стрияни непогано. Двічі на 10 та 28-й хвилинах віч-на-віч з воротарем суперника виходив Микита Зайченко, який лише кілька днів тому займається в основній групі, відновившись від ушкодження. Хороший момент також не використав Роман Іванов. Однак дві помилки, перша з яких привела до призначення 11-метрового, призвели до рахунку – 0:2 ще до перерви.

Після перерви у складі «Скали» відбулося багато замін. Третій гол стрияни пропустили також після обрізки і стрімкої контратаки пекінської команди. Особливо турбує тренерський штаб нашої команди позиція центральних оборонців. Пропустивши три голи-близнюки, українці зусиллями Андрія Голея наприкінці зустрічі зуміли провести гол-престижу. Отож, як влучно зазначив Володимир Рева, «команда отримала холодний душ і добре що спочатку зборів».

Популярные новости