ФК "Тернопіль" взяв курс на Одещину

1732 25.04 2014   15:54
Фото - fc.ternopil.ua

Сьогодні, близько 6 години ранку клубний автобус ФК «Тернопіль» взяв курс на Одещину, де 26 квітня заплановано матч 30 туру чемпіонату України з футболу серед команд другої ліги між командами «Реал Фарма» (Овідіополь) та тернопільськими муніципалами.

До поєдинку з «Реал Фарма» тернопільська команда готувалася у звичному режимі.

– Після важкої гри у Черкасах футболісти поплавали в «Аквапарку» та попарилися у сауні. Далі – роз’їхалися по домівках, щоб відсвяткувати Великдень, а з вівторка, 22 квітня, команда в повному складі приступила до повноцінних тренувань. Після свят футболістам було не просто, разом з тим жодних порушень режиму з їх боку ми не зафіксували, всі з повною самовіддачею працювали на тренуваннях, – зазначив головний тренер ФК «Тернопіль» Василь Івегеш.

До матчу з «Реал Фарм» тернополяни підходять з певними кадровими втратами, адже два гравці – Ігор Худоб’як та Степан Клекот, змушені через перебір карток пропускати звітний матч. Як тренери вирішуватимуть питання заміни дискваліфікованих футболістів?

– Так сталося, що у Ігоря Худоб’яка висока температуру. Його на кілька днів відпустили додому, відповідно він би й так не зміг зіграти в Овідіополі. До нас повернувся Богдан Семенець, тому проблем з гравцями нападу у нас немає. А щодо дискваліфікації захисника Степана Клекота, то його місце, очевидно, займе інших фланговий оборонець Андрій Дубчак. Натомість на позицію Андрія опуститься Сергій Куріцький. Сьогодні у тренерському розпорядженні є достатньо кваліфікованих футболістів, тому, коли випадає навіть один-два гравці через травми чи дискваліфікації, у нас є ким їх замінити, – переконує Василь Петрович.

По приїзді в Одесу команда мешкатиме в одному тамтешніх готелів. Там ж в Одесі і заплановано сьогодні провести передігрове тренування. А на наступний день ФК «Тернопіль» автобусом попрямує за 40 км від Одеси до Овідіополя, де власне і пройде звітний поєдинок.

Надаємо, матч «Реал Фарма» – ФК «Тернопіль» відбудеться 26 квітня на овідіопольському стадіоні «Дністер». Початок гри о 16.00.

Популярные новости