Сергій Пучков: "Маємо проблеми з реалізацією гольових моментів"

1365 25.03 2013   09:15
Фото - fcsevastopol.com

Так склалося, що головний тренер футбольного клубу «Славутич» Сергій Пучков першим дістався України з турецького навчально-тренувального збору черкаської команди. Річ у тім, що ще раніше наставник черкаських футболістів запланував інший маршрут перельоту з Туреччини – до Сімферополя, а літак з командою мав приймати аеропорт у Борисполі.

В інтерв’ю офіційному сайту ФК «Славутич» Сергій Пучков розповів, що задоволений проведеним у Туреччині навчально-тренувальним збором. На жаль, кілька футболістів застудилися і не змогли деякий період тренуватися та грати. Олександр Гринишин через проблеми зі здоров’ям взагалі достроково повернувся додому. Також не все гаразд зі здоров'ям у Станіслава Передистого.

– Сергію Валентиновичу, що було головним у товариських матчах – награвання складу чи результат?

– Враховуючи, що у команді нові футболісти з’явилися нещодавно, а, наприклад, такі гравці, як Захаревич і Панасенко приєдналися до нас уже в Туреччині, ми робили ставку на налагодження взаємозв’язків між футболістами та ігровими ланками команди. Відзначу старання хлопців як на тренуваннях, так і в іграх. Поки що маємо проблеми з реалізацією гольових моментів. Але розумію, що за такий короткий термін – фактично один місяць – нелегко досягти бажаних результатів у підготовчий період. Але у нас ще є час.

– Коли планується збір команди?

– Ви знаєте, що у зв’язку з форс-мажорними погодними умовами відліт футболістів з Анталії затримується, тож збір команди у Черкасах переноситься з 26 на 28 березня.

– Ще будуть спаринг-матчі?

– Так, плануємо провести товариську зустріч 31 березня або 1 квітня.

– Для формування складу команди, який має вирішувати певні турнірні завдання, Сергію Пучкову було відведено не так багато часу. Яка ситуація у цьому напрямку станом на сьогодні?

– Виходячи з тих обставини, що ми не мали можливості купувати футболістів, то орієнтовно на 90 % у нас сформовано склад команди.

– Ви вже визначилися з приводу футболістів, що були на перегляді, – це Мироненко, Захаревич та Панасенко?

– У нас є ще кілька днів для прийняття остаточного рішення по цих гравцях

Популярные новости