Контрольний матч. "Полтава-2-Карлівка" - "Гірник-Спорт" 2:0

1202 23.02 2013   16:59

ФК «Полтава-2-Карлівка» – «Гірник-Спорт» (Комсомольськ) 2:0 (2:0)

Голи: Кривий (23 хв., 39 хв.).

ФК «Полтава-2-Карлівка»: Вітів (новачок, 46 хв., Яковченко, 68 хв.), Богомаз, Поляниця, Обревко, Полуницький, Коваленко, новачок, Марченко (Масюк, 24 хв.), новачок, Кривий (Гриценко, 69 хв.), новачок (Фоміч, 46 хв.).

Тренер: Андрій Зав’ялов.

В останній день другого збору гравці ФК «Полтава-2-Карлівка» провели спаринг із земляками з Комсомольська, у керма яких нещодавно став відомий фахівець Ігор Жабченко. Тож, гірники намагалися сподобатися своєму новому наставнику, але їхні старання виявилися марними, адже господарі були набагато сильнішими.

Протягом 90 хвилин ігрова й територіальна перевага була на стороні полтавців, які з кожним матчем набирають оберти. Малюнок гри команди змінився на краще з появою в стартовому складі Єгора Коваленка, який відновився після травми. Саме після його навісу зі штрафного й було відкрито рахунок – на верхову передачу відгукнувся Кривий і головою спрямував м’яча в сітку воріт. А наприкінці першого тайму Максим оформив «дубль», забивши після помилки захисників красень-гол у дальній кут воріт.

Після перерви суперники комбінували, але рахунок гри так і не змінився. Тож, підопічні Андрія Зав’ялова з гарним настроєм пішли на триденний відпочинок. Команда збереться 26 лютого, а на початку березня відправиться на третій навчально-тренувальний збір до Криму

Популярные новости