Ігор Ковалевич: "Взяти на себе фінансування команди в мене є бажання"

22.12 2012   16:15
Фото - fc-dnepr.at.ua

Колишній президент «Борисфена» Ігор Ковалевич — потенційний інвестор «Жемчужини»:

— Справді, взяти на себе фінансування команди в мене є бажання. Але зважаю й на те, яка в ялтинців зараз складна фінансова ситуація. Уже знайшли фірму, яка проводить аудит клубу, адже мені потрібно знати, який клуб я беру, в якому стані, з якими боргами тощо. Тому до закінчення цієї процедури мені складно щось коментувати.
Зауважу, що бюджет команди вже встановлений, але потрібно знати, куди я йду та за яку справу беруся. Ситуація поглиблюється тим, що постійно з’являються у футбольних інстанціях скарги щодо заборгованості із заробітної плати футболістам та працівникам клубу.

У нас уже були предметні розмови з ПФЛ — там знають про мій інтерес до ялтинського клубу, але процес юридичного переоформлення документів про те, що я буду одним із інвесторів клубу, затримується.

Чому я обрав «Жемчужину»? Мій хороший друг Олександр Григорович — колишній президент Федерації боксу України, нині — президент ялтинського клубу — попросив моєї допомоги, оскільки він сам спортсмен, а у футболі зовсім недавно. Щодо інфраструктури клубу, то вона мене відразу зацікавила, а ось щодо боргів перед футболістами, то ситуація змусила трохи замислитися. Хоча й погодився підставити своєму другу плече. Тому охоче пристаю на цю пропозицію, навіть попри те, що останні п’ять років я відходив від футбольних справ.

Notícias em destaque