Контрольний матч: ФК "Тернопіль" - "Педуніверситет-2" 8:1

1074 22.01 2014   02:00

Муніципальний ФК „Тернопіль” розпочав підготовку до футбольного року першим товариським турнірном „Кубок Ректора”. На засніженому стадіоні Тернопільного національного педагогічного університету у середу, 21 січня відбулося два поєдинки.

Відкривали турнір матчем команди студліги „Тернопіль-Педуніверситет” та команди складеної на базі пронятниської спортшколи та педліцею – „Тернопіль-Педліцей”. Прогнозовно сильнішими виявились студенти, втім суперники без бою не здались. Пропустивши два швидких м’ячі „педліцеїстам” вдалось вирівняти гру. Втім, успішного для себе результату студентська команда не відпустила – у підсумку 6:3 на корсить „Педуніверситету”.

У другому матчі зустрічались основна команда ФК „Тернопіль” та „Педуніверситет-2” складений із гравців на перегляді, та потенційних претендентів у основну та студентську команду. У цьому протистоянні бою не вийшло. „Тернопіль” володів абсолютною перевагою, та ще до перерви відвантажив у ворота суперників 4 м’ячі (забивали Віталій Богданов та тричі Сергій Полянчук). У другій половині зустрічі картина гри не змінилася – „муніципали” забили ще стільки ж (знову відзначились Богданов, Полянчук, а також двічі Тарас Кривий). На це суперники відповіли лише голом престижу, забитим Іваном Тарабалкою за мить до фінального свистка. Тож підсумковий рахунок 8:1

За словами наставника „Тернополя”, на збори приїхали всі, кого очікували. Серед травмованих лише Степан Клекот, який зазнав невеликого ушкодження, та приступить до тренувань через десять днів. Серед інших футболістів декілька приїхали із незначною зайвою вагою, втім, як запевнив Василь Івегеш – у їх професіоналізмі сумніватися не доводиться, тож є переконання, що уже найближчим часом вони приведуть себе у звичну форму.

Завтра, 22 січня відбудеться другий день змагань „Кубку ректора”. О 13.30 зіграють команди „Педуніверситет” та „Педуніверистет-2”, а о 15.00 зійдуться „Тернопіль” та „Педліцей.”

Источник: fc.ternopil.ua
Популярные новости