Юрій Гура: "Чорна смуга завжди змінюється на білу"

1457 21.04 2013   11:25
Фото - aleksandriya.com.ua

Юрій Гура після матчу з «Кремінем» відповів на запитання журналістів.

− Юрію Володимировичу, сьогоднішня гра була – як останній бій. За рахунок чого вам вдалося перемогти грізного суперника?

− Складових багато. А гра дійсно була дуже і дуже важкою. Ви подивіться у турнірну таблицю. Розриви між шістьма кращими командами нашої групи – мінімальні і кожна зустріч – це виклик, це велике випробування. Всі «нагострили зуби» на вихід до першої ліги, тому і точиться така безкомпромісна боротьба між нашими колективами у кожній грі. І напруження від матчу до матчу буде лише зростати. Ви запитали за рахунок чого ми перемогли і я відповів, що складових багато. Це дійсно так, але відзначу велику самовіддачу всіх без винятку наших гравців, за що я їм, як головний тренер, дуже вдячний. Знаєте, як буває у житті – чорна смуга завжди змінюється на білу. Таке правило діє і у футболі.

− Нам здалося, що тренер «Креміня» Юрій Чумак якось неадекватно зреагував на поразку…

− Я дуже добре знаю Юрій Олександровича та поважаю його як людину і як тренера. Але ж ви розумієте, що це футбол. Гра без емоцій гравців, глядачів, тренерів просто не можлива. Важливо, щоб все це було у рамках дозволеного, але тренерам, які відповідають за всю команду, завжди важко стримати ці самі емоції. Це правда.

− Вітаємо вас з перемогою!

− Дякую!

Популярные новости