Керівники ФК "Тернопіль" розповіли про перспективи футбольного клубу

1165 20.05 2014   00:18
Фото - fc.ternopil.ua
19 травня, у "зеленій" кімнаті Тернопільської міській раді відбулася прес-конференція керівництва ФК «Тернопіль», на якій очільники футбольного клубу розповіли про перспективи розвитку муніципальної команди.
– Рік тому почесний президент ФК «Тернопіль» Сергій Надал поставив перед нам завдання вийти у Першу Лігу, - зазначив директор ФК «Тернопіль» Андрій Дмитрів. – Це завдання ми майже виконали, проте вихід у Першу Лігу викликає збільшення фінансових витрат. Тому ми вирішили друкувати абонементи на наступний сезон. Переконаний вони користуватися попитом у справжніх вболівальників.
Сегмент абонементів різний – 200, 250 та 300 грн. на усі домашні ігри. Тобто у розрахунку за одну гру – це 10-15 грн.
«У теперішній ситуації ми близькі до перемоги, щоб пройти у першу лігу, проте не буду забігати наперед, – розповідає головний тренер муніципальної команди Василь Івегеш. – Зазначу, що дуже визначально, що майже всі гравці футбольного клубу «Тернопіль» – це вихованці тернопільського футболу і надалі ми будемо залучати лише наших вихованців та радувати тернополян грою».
До слова, у четвер, 22 травня о 18 год. на Тернопільському міському стадіоні ФК «Тернопіль» зіграє з київським ФК «Оболонь – Бровар».
Зауважимо, що у разі здобуття командою путівки до першої ліги, після останнього матчу ФК "Тернопіль" в чемпіонаті проти "Сталі" з Дніпродзержинська відбудеться урочисте святкування цієї визначної для муніципалів події.
Популярные новости